Breaking news og de største nyheder på YouTube

Informationspanel med breaking news i Søgning

Der kan blive vist et informationspanel med breaking news i forbindelse med vigtige nyhedsbegivenheder. Når der er nyheder af den kaliber, kan vi dele uddrag fra en bekræftet nyhedsartikel, mens begivenheden stadig står på. Informationspanelet linker også direkte til nyhedswebsitet, så du let kan få adgang til og læse hele artiklen om begivenheden.

Hylde med breaking news på startsiden

En hylde med seneste nyheder vises på YouTube-startsiden, undtagen for brugere under 18 år. Når der er en vigtig nyhedsbegivenhed, kan du finde hylden med seneste nyheder ved at rulle ned på YouTube-startsiden. Hylden med seneste nyheder på startsiden kan afvises, hvis en bruger ikke ønsker den.

Bemærk! Dette er noget andet end panelet med oplysninger om breaking news-kontekst i søgeresultater, da panelet med oplysninger kun indeholder tekstbaserede uddrag fra en nyhedsartikel, mens indholdet på startsiden vil indeholde YouTube-videoer, når de er tilgængelige.

Hylde med de største nyheder i Søgning

Der vises en hylde med de største nyheder i Søgning, hvis du leder efter nyheder, hvor vi har relevant indhold fra bekræftede nyhedskilder. Hylden med de største nyheder vises uanset brugerens alder.

Bemærk! Kanalerne, der vises på "hylden med breaking news på startsiden" og "hylden med de største nyheder i Søgning", omfatter kun nyhedswebsites, som er godkendt af Google Nyheder. Hvis du som partner ønsker, at din kanal eller dit website tages i betragtning, kan du finde flere retningslinjer her.

Hylde med de største nyheder på din startside

Der kan blive vist en hylde med de største nyheder på din startside, hvis du ser eller søger efter nyhedsindhold. Hylden med de største nyheder vises uanset alder og indeholder relevant indhold fra bekræftede nyhedskilder.