Abonnees worden samengebracht op je officiële kanaal

Als je een officieel artiestenkanaal krijgt, brengen we de abonnees van je onderwerpkanaal en je bestaande kanaal samen op je nieuwe kanaal. Mogelijk zie je een toename in het aantal abonnees van je officiële artiestenkanaal wanneer de abonnees worden samengebracht.

Alle abonnees zullen je nieuwe muziekvideo's zien, of ze nu zijn geabonneerd op je officiële artiestenkanaal of op je andere kanalen. Op deze manier kun je nieuwe muziek effectiever promoten en verspreiden.

Er is nu één plek waar fans zich kunnen abonneren — jouw officiële artiestenkanaal. De abonneerknop en het aantal abonnees worden niet meer op je bestaande kanaal of onderwerpkanaal weergegeven.

Tip: Nu je publiek op één plek is samengebracht, kun je makkelijker met je fans communiceren, bijvoorbeeld met communityposts, hartjes bij reacties en livestreams.