Abonnenter samles på din officielle kanal

Når du får en officiel kunstnerkanal, samler vi abonnenter fra din emnekanal og din eksisterende kanal på din nye kanal. Du vil muligvis se en stigning i antallet af abonnenter på din officielle kunstnerkanal, efterhånden som dit publikum bliver samlet.

Dine abonnenter modtager dine nye musikvideoer, uanset om de abonnerede på din officielle kunstnerkanal eller dine andre kanaler. Denne fusion bør gøre det nemmere for dig at promovere og distribuere ny musik mere effektivt.

Nu behøver fans kun at abonnere ét sted — din officielle kunstnerkanal. Knappen Abonner og antallet af abonnenter vil ikke længere blive vist på din eksisterende kanal eller emnekanal.

Tip! Når dit publikum er blevet samlet, kan du interagere med dine fans ved hjælp af fællesskabsindlæg, kommentarhjerter og livestreams.