Onderwerpcontext in informatievenster

Opmerking: Vanwege het coronavirus (COVID-19) kun je informatievensters zien met links naar meer informatie over COVID-19 of een vaccin tegen COVID-19. In sommige gevallen is de informatie over het virus of een vaccin vertaald en bevat deze links naar lokale bronnen, zoals ministeries van gezondheid en centrums voor ziektebestrijding.

Als je zoekt of kijkt naar video's over onderwerpen die gevoelig zijn voor misleidende informatie, zoals de maanlanding, zie je misschien een informatievenster bovenaan de zoekresultaten of onder de video die je bekijkt.

In de informatievensters vind je algemene achtergrondinformatie, afkomstig van onafhankelijke externe partners, die meer context over het onderwerp bieden. Als je meer informatie wilt, kun je via de vensters naar de website van de externe partner gaan.

Deze informatievensters worden weergegeven ongeacht de meningen of standpunten die in de video aan bod komen.

Informatievensters zijn mogelijk niet in alle landen/regio's en talen beschikbaar. We doen ons best om ze in meer landen/regio's beschikbaar te maken.

De informatievensters worden niet gebruikt voor beslissingen over het genereren van inkomsten. Bekijk meer informatie over onze richtlijnen voor advertentievriendelijke content.

Feedback

De informatie die wordt weergegeven in de informatievensters op YouTube, wordt niet door YouTube gemaakt of onderschreven. Als je het niet eens bent met een bepaald artikel, kun je het best contact opnemen met de website-eigenaar die het artikel heeft gepubliceerd. Als je een informatievenster ziet dat onze communityrichtlijnen schendt, kun je ons feedback sturen.