Informació contextual al tauler d'informació

Nota: a causa de la malaltia per coronavirus de 2019 (COVID-19), és possible que vegis taulers d'informació amb enllaços per obtenir més informació sobre la COVID-19 o la vacuna contra aquesta malaltia. En alguns llocs, veuràs aquesta informació en els idiomes locals i amb enllaços a fonts locals, com ara ministeris de salut i centres de control de malalties.

Quan cerquis o miris vídeos relacionats amb temes de què se sol fer córrer informació falsa, com ara l'arribada a la Lluna, és possible que vegis un tauler d'informació a la part superior dels resultats de la cerca o a sota del vídeo que estiguis mirant.

Els taulers d'informació mostren informació general bàsica obtinguda de partners externs independents per tal de proporcionar més context sobre un tema. També inclouen un enllaç al lloc web del partner extern per si vols obtenir més informació.

Aquests taulers es mostraran independentment de les opinions o perspectives que s'expressin en un vídeo.

És possible que els taulers d'informació no estiguin disponibles en tots els països i regions, ni en tots els idiomes. Estem treballant perquè ho estiguin en més països i regions.

Aquests taulers no es tenen en compte en les decisions sobre la monetització. Obtén més informació sobre les nostres directrius sobre contingut adequat per a anunciants.

Suggeriments

YouTube no promou ni crea la informació que es mostra en aquests taulers. Si no estàs d'acord amb la informació d'un article concret, contacta amb el propietari del lloc web que l'ha publicat. Si detectes un tauler d'informació que infringeix les nostres directrius de la comunitat, envia'ns suggeriments.