Visa din rapporteringshistorik

YouTube granskar innehåll som användare har flaggat för att avgöra om videor bryter mot våra riktlinjer för communityn. Besök sidan Rapporteringshistorik för att se statusen för de videor du har rapporterat på YouTube:

• Live: Videor som vi antingen inte har granskat eller som vi inte anser bryter mot YouTubes riktlinjer för communityn.
  • Borttagna: Videor som har tagits bort från YouTube.
  • Begränsade: Videor som har blivit begränsade, t.ex. videor med åldersbegränsning eller begränsade funktioner.

Vissa videor kan även visas med texten ”Information om videon är inte tillgänglig”. Det kan bero på att kreatören har tagit bort videon eller att videon inte är tillgänglig på YouTube av andra skäl. Den kanske till exempel inte är tillgänglig i ditt land.

Flaggade videor anges i den ordning du flaggade dem, från nyaste till äldsta. Om du flaggar en video flera gånger visas den bara en gång, i den ordning du senaste flaggade den.

I en del fall finns inte den video du flaggade på sidan Rapporteringshistorik. Det innebär att många andra redan har flaggat videon och att vi redan granskar den utifrån dessa flaggningar. Vi kommer att förbättra de här funktionerna framöver så att alla dina flaggor visas på den här sidan, även om en video redan har rapporterats.