Se rapporteringsloggen din

Vi i YouTube gjennomgår videoer som blir rapportert av brukere, for å avgjøre om de bryter med retningslinjene våre for brukere eller ikke. Gå til siden med rapporteringsloggen for å se status for videoer du har rapportert på YouTube:

• Aktive: Videoer som ikke er evaluert ennå, eller som vi har fastslått at ikke bryter med YouTube-retningslinjene for brukere.
  • Fjernede: Videoer som er fjernet fra YouTube.
  • Begrensede: Videoer som er blitt begrenset på én av flere måter, som aldersbegrensning eller Begrensede funksjoner.

Noen videoer kan også vises med teksten «Informasjon om denne videoen er ikke tilgjengelig». Dette kan skyldes at skaperen har fjernet videoen, eller at videoen ikke er tilgjengelig på YouTube av andre årsaker. Det kan for eksempel hende at den ikke er tilgjengelig der du bor.

Rapporterte videoer står oppført i rekkefølgen du rapporterte dem i, med de nyligste øverst. Hvis du rapporterer en video flere ganger, ser du bare den siste rapporteringen du utførte.

I noen tilfeller kan det hende videoen du rapporterte, ikke vises i rapporteringsloggen. Dette betyr at mange andre allerede har rapportert videoen, og at vi derfor gjennomgår den. Vi kommer til å gjøre denne funksjonen bedre i fremtiden, slik at du ser alle rapporteringene dine på denne siden uavhengig av hvor mange ganger videoene er rapportert tidligere.