Je meldingsgeschiedenis bekijken

YouTube beoordeelt markeringen door gebruikers om te bepalen of video's onze Communityrichtlijnen schenden. Op de pagina Meldingsgeschiedenis vind je de status van video's die je op YouTube hebt gemeld:

• Live: Video's die nog niet zijn beoordeeld of waarvan we hebben vastgesteld dat ze de Communityrichtlijnen van YouTube niet schenden.
  • Verwijderd: Video's die van YouTube zijn verwijderd.
  • Beperkt: Video's die een beperkte status hebben gekregen. We hebben bijvoorbeeld een leeftijdsbeperking ingesteld of functies beperkt.

Bij sommige video's staat misschien de tekst 'Er is geen informatie beschikbaar over deze video'. In dit geval heeft de creator de video verwijderd of is de video om andere redenen niet beschikbaar op YouTube. Sommige video's zijn bijvoorbeeld niet beschikbaar in jouw land.

Gemarkeerde video's staan in de volgorde waarin je ze hebt gemarkeerd, van nieuwste naar oudste. Als je een video vaker markeert, wordt alleen de meest recente markering weergegeven.

Het kan gebeuren dat een video die je hebt gemarkeerd niet wordt weergegeven op de pagina Meldingsgeschiedenis. Dit betekent dat veel andere gebruikers de video al hebben gemarkeerd en dat we de video al beoordelen op basis van deze markeringen. We gaan deze functie verbeteren zodat al je markeringen worden weergegeven op deze pagina, ook als een video al is gemeld.