Ilmoitushistorian katsominen

Tarkastamalla käyttäjien videoista tekemät ilmoitukset selvitämme, ovatko videot YouTuben yhteisön sääntöjen mukaisia vai eivät. Ilmoitushistoria-sivulta näet YouTubessa ilmoittamiesi videoiden tilan:

• Live: Videot, joita ei joko ole vielä tarkastettu tai joiden olemme todenneet olevan YouTuben yhteisön sääntöjen mukaisia.
  • Poistettu: Videot, jotka on poistettu YouTubesta.
  • Rajoitettu: Videot, joille on asetettu ikärajoitus, rajoitetut ominaisuudet tai jokin muu rajoitus.

Joidenkin videoiden yhteydessä saattaa näkyä teksti "Tämän videon tietoja ei ole saatavilla". Sisällöntuottaja on tällöin saattanut poistaa videon, tai video ei ole saatavilla jostain muusta syystä (esim. aluerajoitusten vuoksi).

Videot näytetään ilmoitusjärjestyksessä uusimmasta vanhimpaan. Jos teet videosta useita ilmoituksia, se näkyy vain viimeisimmän ilmoituksen mukaan.

Joissakin tapauksissa ilmoittamasi video ei välttämättä näy Ilmoitushistoria-sivulla. Tämä tarkoittaa, että monet muut ovat jo ilmoittaneet videosta ja että arvioimme jo videota aiempien ilmoitusten perusteella. Kehitämme tätä ominaisuutta edelleen. Jatkossa sivulla näytetään kaikki ilmoituksesi, vaikka samasta videosta olisi tehty ilmoitus jo aiemmin.