Se din rapporteringshistorik

YouTube gennemgår brugerrapporteringer for at afgøre, hvorvidt videoer overtræder vores retningslinjer for fællesskabet. På din side for rapporteringshistorik kan du se den aktuelle status for videoer, du har rapporteret på YouTube:

• Live: Videoer, som enten ikke er gennemset endnu, eller som ifølge vores afgørelse ikke overtræder YouTubes retningslinjer for fællesskabet.
  • Fjernet: Videoer, der er blevet fjernet fra YouTube.
  • Begrænset: Videoer, der er i en begrænset tilstand som f.eks Aldersbegrænsning eller Begrænsede funktioner.

Nogle videoer kan også blive vist med teksten "Oplysninger om denne video er ikke tilgængelige". Det kan skyldes, at youtuberen har fjernet videoen, eller at videoen ikke er tilgængelig på YouTube af andre årsager. F.eks. kan det være, den ikke er tilgængelig i dit land.

Rapporterede videoer er oplistet i den rækkefølge, du har rapporteret dem, og de nyeste står øverst. Hvis du rapporterer en video flere gange, vises den kun én gang på listen baseret på din seneste rapportering af den.

I nogle tilfælde vises den video, du har rapporteret, muligvis ikke på siden for rapporteringshistorik. Det betyder, at mange andre allerede har rapporteret videoen, og at vi allerede er i gang med at gennemgå videoen baseret på de rapporteringer. Vi forbedrer denne funktion i fremtiden, så alle dine rapporteringer bliver vist på denne side, også selvom en video allerede er blevet rapporteret.