Consultar l'historial d'informes

YouTube revisa les marques d'usuari per determinar si els vídeos infringeixen o no les nostres directrius de la comunitat. Visita la pàgina Historial d'informes per consultar l'estat dels vídeos de què has informat a YouTube:

• Publicat: són els vídeos que encara no s'han revisat o que hem decidit que no infringeixen les directrius de la comunitat de YouTube.
  • Suprimit: són els vídeos que s'han suprimit de YouTube.
  • Restringit: són els vídeos que es troben en un estat restringit, com ara els que tenen una restricció d'edat o les funcions limitades.

A més, és possible que en alguns vídeos es mostri el text "No hi ha informació disponible sobre aquest vídeo". Això pot ser perquè el creador ha suprimit el vídeo o perquè no està disponible a YouTube per altres motius. Per exemple, perquè no està disponible al teu país.

Els vídeos marcats es mostren en l'ordre en què els vas marcar, des del més recent fins al més antic. Si marques un vídeo més d'una vegada, només es mostrarà la darrera vegada que l'hagis marcat.

En alguns casos, és possible que el vídeo que has marcat no figuri a la pàgina Historial d'informes. Això significa que altres usuaris ja han marcat el vídeo i que l'estem revisant en funció d'aquestes marques. Més endavant, millorarem aquesta funció per incloure totes les teves marques en aquesta pàgina, independentment de si ja s'ha informat sobre un vídeo.