YouTube Creator Awards

YouTube Creator Awards er vores måde at anerkende den ekstraordinære indsats, som youtubere lægger i deres voksende kanaler og i at opbygge blomstrende fællesskaber på en ansvarlig måde. For at være kvalificeret til en Creator Award skal youtubere opfylde kriterierne for kvalifikation og følge vores politikker.

YouTube Creator Awards

Abonner på YouTube Creators-kanalen for at få de seneste nyheder, opdateringer og tips.

Find ud af, om din kanal er kvalificeret til en YouTube Creator Award, og få din kode til indløsning af prisen, hvis du er.

Få en YouTube Creator Award

Kriterier for kvalifikation

Du skal opfylde følgende krav for at kvalificere dig til en Creator Award:

• Du skal have opnået en specifik milepæl for abonnenter:
    • Sølv – når du når op på 100.000 abonnenter.
    • Guld – når du når op på 1.000.000 abonnenter.
    • Diamant – når du når op på 10.000.000 abonnenter.
    • Rød diamant – når du når op på 100.000.000 abonnenter.
  • Din kanal skal være aktiv (have uploads fra de seneste 6 måneder).
  • Du må ikke have en aktiv overtrædelse af retningslinjerne for fællesskabet, og du må heller ikke have overtrådt dem inden for de seneste 365 dage.
  • Du skal overholde YouTubes servicevilkår.
  • Du må ikke være blevet suspenderet fra YouTubes partnerprogram.
  • Din kanal må ikke være lukket eller knyttet til en konto, der er blevet lukket.
  • Du må ikke have indhold, der er vildledende, spam eller svindel.
  • Hovedindholdet skal være originalt. Kanaler, der fokuserer på opsamlinger, remix, organisering eller omfattende brug af ophavsretsligt beskyttet tredjepartsindhold eller -figurer, er muligvis ikke kvalificerede.

Du behøver ikke at være medlem af YouTubes partnerprogram (YPP) for at være kvalificeret til en pris. Creator Awards uddeles ud fra YouTubes skøn. Hver kanal gennemgås nøje for at sikre, at kriterierne er opfyldt.

Creator Awards er kun til personlig brug og må ikke sælges eller distribueres til andre end medlemmerne af dit kanalteam. Hvis du overtræder denne politik, kan du blive underlagt disciplinære foranstaltninger.

Disciplinære foranstaltninger kan omfatte:

• At du må give afkald på prisen
  • At du ikke kan kvalificere dig til fremtidige priser
  • At din YouTube- eller Google-konto lukkes
Se de mange ofte stillede spørgsmål om YouTube Creator Awards for at få flere oplysninger.

Tilgængelighed i lande/regioner

YouTubes Creator Awards kan i øjeblikket ikke leveres til følgende lande/regioner:

• Belarus
  • Cuba
  • Iran
  • Myanmar
  • Nordkorea
  • Rusland
  • Somalia
  • Sudan
  • Syrien
  • Tadsjikistan
  • Ukraine

Indløs en YouTube Creator Award

Vi sender dig en kode til indløsning, når du opfylder vores kriterier for pristildeling. Følg denne vejledning for at indløse din pris:

1. Find og kopiér den kode til indløsning, vi har sendt dig.
    1. Hvis du har mistet koden til indløsning, skal du gå til vores interaktive kvalifikationstjek for at få din kode til indløsning.
  2. Gå til indløsningswebsitet for Creator Awards, og angiv din kode.
  3. Angiv dine forsendelsesoplysninger, og hvordan dit kanalnavn skal vises på prisen.
  4. Vælg "Bestil nu" for at indløse din pris.

Hvis du befinder dig i Brasilien eller Indien, vil du blive bedt om yderligere oplysninger, f.eks. et skatte-id, når du indløser din Creator Award. De relevante toldkontorer kræver disse oplysninger.

Forsendelse og levering

Når du har indsendt dine forsendelsesoplysninger og indløst din pris, leverer vi den til dig inden for ca. 2-3 uger. Ordrer, der er afgivet efter den 1. juni 2023, kan spores her. Tjek følgende for at sikre, at din pris leveres til tiden:

• Husk at angive dit fulde juridiske navn, når du indsender forsendelsesoplysninger. Dette hjælper dig, hvis du skal afhente den på et told- eller leveringskontor.
  • Du modtager en automatisk mail fra fragtfirmaet med et sporingsnummer, når din pris er afsendt. Tilmeld dig sporingsnotifikationer for at sikre, at din pris når frem til dig.
  • Det er dit ansvar at reagere på enhver kontakt fra et leveringsfirma, der anmoder om yderligere dokumentation eller oplysninger fra dig. Dette kan hjælpe din pris med at passere gennem tolden eller blive leveret til dig.
  • Du er ansvarlig for at betale enhver form for told, skat og/eller afgifter, der pålægges i visse lande/regioner. YouTube kan af juridiske årsager ikke dække disse omkostninger. Disse lande omfatter, men er ikke begrænset til: Armenien, Aserbajdsjan, Cambodja, Kirgisistan og Usbekistan.
  • Hvis du ikke reagerer på kontakt fra et leveringsfirma, kan din Creator Award blive returneret eller bortkomme. I sådanne tilfælde kan du blive nødt til at købe en erstatningspris, hvis du gerne vil modtage din Creator Award.
  • Når du har modtaget prisen, har du syv dage til at rapportere eventuelle skader til Society Awards ved at indsende denne formular. Du skal sende billeder af prisen og æsken, så behold alt emballagemateriale. Dette giver dig også mulighed for at returnere prisen til leverandøren og få den erstattet. Bemærk, at der kun gives en erstatning uden omkostninger, efter den oprindelige pris er blevet returneret og vurderet.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med forsendelsen, kan du kontakte vores produktionsteam her.
Se de mange ofte stillede spørgsmål om YouTube Creator Awards for at få flere oplysninger.