Musikk i denne videoen

Disse funksjonene er bare tilgjengelige for partnere som bruker YouTube Studio-innholdsbehandlingen.

Når du ser på en video som inneholder musikk, kan det hende du ser en del i videobeskrivelsen som heter «Musikk». Her finner du informasjon om musikken du hører i videoen, som artist- og låtnavn.

YouTube legger automatisk til denne informasjonen for enkelte videoer hvis de

I «Musikk»-delen kan du se linker til musikkvideoer eller annet offisielt innhold, slik at du kan oppdage sanger og artister du ikke har hørt før.

Vanlige spørsmål

Hvorfor mangler det informasjon i «Musikk»-delen?

Hvis du oppdager manglende informasjon eller feil i «Musikk»-delen, må du kontakte plateselskapet ditt eller distributøren din. De kan sende oss en metadataoppdatering med riktig informasjon.

Vi samarbeider kontinuerlig med partnerne våre i musikkbransjen om å legge til mer informasjon og gjøre den eksisterende informasjonen enda bedre.

For videoer som inneholder mange sanger, vises det informasjon om de ti første sangene i «Musikk»-delen.

Hva om jeg hører sangen min i en video, men ikke ser «Musikk»-informasjonen?

Det kan være flere grunner til at «Musikk»-delen ikke vises, for eksempel at

• YouTube ikke har fått tilstrekkelig informasjon fra opphavsrettseieren
  • musikken din ikke er identifisert ennå
  • videoen nylig er gjort krav på, og at informasjonen ikke er fylt ut ennå
  • videoen er merket som «laget for barn»
Samarbeider du med et plateselskap, en musikkutgiver og/eller en rettighetsforvalter som administrerer opphavsretten på dine vegne? Det kan være lurt å kontakte vedkommende for å få bekreftet at informasjonen er sendt til YouTube. Informasjonen må inneholde identifikatorer som ISRC-, ISWC-, UPC- og ISNI-koder.

Hva om sangen min er oppført, men anerkjennelsen eller albumgrafikken er feil?

Hvis du er plateartist og/eller låtskriver og ser at sangen din har feil eller ufullstendig informasjon, må du sørge for at du og sangene dine er registrert i ISNI-databasen. Da blir det enklere for oss å kontrollere at vi har den mest korrekte informasjonen om deg og musikken din.

Samarbeider du med et plateselskap, en musikkutgiver og/eller en rettighetsforvalter som administrerer opphavsretten på dine vegne? Det kan være lurt å kontakte vedkommende for å få bekreftet at informasjonen er sendt til YouTube. Informasjonen må inneholde identifikatorer som ISRC-, ISWC-, UPC- og ISNI-koder. Plateselskaper eller distributører kan sende oss mediefilene for grafikken sammen med oppdaterte metadata.