Tämän videon musiikki

Ominaisuudet ovat saatavilla vain kumppaneille, jotka käyttävät YouTube Studio Content Manageria.

Kun katsot musiikkia sisältävää videota, sen kuvauksessa voi olla kohta "Musiikki", jossa on tietoja videolla kuultavasta musiikista, esimerkiksi kappaleen ja artistin nimi.

YouTube lisää tällaisia tietoja automaattisesti videoihin seuraavissa tilanteissa:

Musiikki-kohdan tiedoissa voi olla linkki musiikkivideoon tai muuhun viralliseen sisältöön, mikä helpottaa tutustumista uusiin kappaleisiin ja artisteihin.

Usein kysyttyä

Miksi Musiikki-kohdasta puuttuu tietoja?

Jos Musiikki-kohdasta puuttuu tietoja tai ne ovat virheellisiä, ota yhteyttä levy-yhtiöön tai jakelijaan, jotta he voivat toimittaa oikeat tiedot sisältävän metadatan.

Pyrimme jatkuvasti lisäämään uutta tietoa ja parantamaan nykyisten tietojemme tarkkuutta ja laatua yhteistyössä musiikkialan kumppanien kanssa.

Jos video sisältää useita kappaleita, Musiikki-kohdassa näkyy vain 10 ensimmäisen kappaleen tiedot.

Entä jos kuulen kappaleeni videossa, mutta en näe Musiikki-tietoja?

Musiikki-kohta ei välttämättä näy esimerkiksi seuraavista syistä:

• YouTube ei ole saanut tarpeeksi dataa tekijänoikeuden omistajalta.
  • Musiikkiasi ei ole vielä tunnistettu.
  • Videosta on tehty vaatimus vasta äskettäin, eikä tietoja ole vielä täydennetty.
  • Video on merkitty lapsille tehdyksi.
Teetkö yhteistyötä sellaisen levy-yhtiön, musiikin julkaisijan tai tekijänoikeusjärjestön kanssa, joka hallinnoi tekijänoikeuksia puolestasi? Ota heihin yhteyttä ja tarkista, mitä tietoja YouTubelle on toimitettu. Tietojen tulee sisältää tunnisteita, kuten ISRC-, ISWC-, UPC- ja ISNI-koodeja.

Entä jos kappaleeni on mainittu, mutta tekijätiedot ovat virheellisiä tai albumin kansikuva väärä?

Jos olet artisti tai lauluntekijä ja kappaleesi on tunnistettu mutta tiedot ovat virheellisiä tai puutteellisia, varmista, että sinulle ja kappaleellesi on rekisteröity ISNI-tunnus. Tämä auttaa meitä varmistamaan, että käytössämme on parhaat mahdolliset tiedot sinusta ja musiikistasi.

Teetkö yhteistyötä sellaisen levy-yhtiön, musiikin julkaisijan tai tekijänoikeusjärjestön kanssa, joka hallinnoi tekijänoikeuksia puolestasi? Ota heihin yhteyttä ja tarkista, mitä tietoja YouTubelle on toimitettu. Tietojen tulee sisältää tunnisteita, kuten ISRC-, ISWC-, UPC- ja ISNI-koodeja. Levy-yhtiöt tai jakelijat voivat lähettää meille kuvamateriaalin ja päivitetyn metadatan.