Musik i denne video

Disse funktioner er kun tilgængelige for partnere, der bruger YouTube Studio CMS.

Når du ser en video, der indeholder musik, er der muligvis en sektion i videobeskrivelsen, som hedder "Musik". I denne sektion kan du finde oplysninger om musikken i videoen, f.eks. navnene på sange og kunstnere.

YouTube føjer automatisk disse oplysninger til nogle videoer, når:

I sektionen "Musik" kan der være links til musikvideoer eller andet officielt indhold, så du nemmere kan finde sange og kunstnere, du ikke har lyttet til før.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor mangler der oplysninger i sektionen "Musik"?

Hvis oplysninger i sektionen "Musik" mangler eller indeholder fejl, skal du kontakte dit pladeselskab eller din distributør. De kan sende os en opdatering af metadata med de korrekte oplysninger.

I samarbejde med vores partnere i musikbranchen arbejder vi konstant på at tilføje flere data og forbedre kvaliteten og nøjagtigheden af de oplysninger, vi har.

Videoer, der indeholder mange sange, vil have oplysninger om de første ti sange i sektionen "Musik”.

Hvad hvis jeg hører min sang i en video, men ikke kan se oplysningerne om "Musik"?

Der kan være flere årsager til, at sektionen "Musik" ikke vises. Det kan f.eks. skyldes følgende:

• YouTube har ikke tilstrækkelige data fra ejeren af ophavsretten.
  • Din musik er ikke blevet identificeret endnu.
  • Der blev først for nylig gjort krav på videoen, og oplysningerne bliver derfor ikke vist endnu.
  • Videoen blev angivet som "lavet til børn".
Arbejder du sammen med et pladeselskab, en musikudgiver eller en forvaltningsorganisation, som administrerer ophavsret på dine vegne? Det kan være en god idé at kontakte dem for at bekræfte, hvilke oplysninger der er blevet sendt til YouTube. Disse oplysninger kan omfatte id'er som ISRC'er, ISWC'er, UPC'er og ISNI'er.

Hvad hvis min sang er med på listen, men listen over medvirkende eller albumgrafik er forkert?

Hvis du er musiker eller sangskriver, og din sang er blevet identificeret med forkerte eller ufuldstændige oplysninger, skal du sørge for, at du og dine sange er registreret hos ISNI. Din registrering kan hjælpe os med at bekræfte, at vi har de bedste data til at repræsentere dig og din musik.

Arbejder du sammen med et pladeselskab, en musikudgiver eller en forvaltningsorganisation, som administrerer ophavsret på dine vegne? Det kan være en god idé at kontakte dem for at bekræfte, hvilke oplysninger der er blevet sendt til YouTube. Disse oplysninger kan omfatte id'er som ISRC'er, ISWC'er, UPC'er og ISNI'er. Pladeselskaber eller distributører kan sende os billedfilerne sammen med opdaterede metadata.