Musiek in hierdie video

Hierdie kenmerke is slegs beskikbaar vir vennote wat YouTube Studio Inhoudbestuurder gebruik. Kontak jou YouTube Vennootbestuurder om toegang te kry.

Wanneer jy ’n video kyk wat musiek bevat, is daar dalk ’n afdeling in die video se beskrywing genaamd “Musiek”. Hierdie afdeling wys inligting oor die musiek wat in die video gehoor kan word, soos liedjie- en kunstenaarname.

YouTube voeg hierdie inligting outomaties by sommige video’s wanneer:

Die “Musiek”-afdeling kan skakels na musiekvideo’s of ander amptelike inhoud wys sodat jy liedjies en kunstenaars kan ontdek wat jy nog nie gehoor het nie.

Gereelde vrae

Hoekom ontbreek sekere inligting in die “Musiek”-afdeling?

Kontak jou platemaatskappy of musiekverspreider as inligting in die “Musiek”-afdeling ontbreek of ’n fout bevat. Hulle kan vir ons ’n metadataopdatering met die korrekte inligting stuur.

Ons werk voortdurend saam met ons musiekbedryfvennote om meer data by te voeg en die gehalte en akkuraatheid te verbeter van die inligting wat ons het.

Vir video’s wat baie liedjies bevat, sal inligting oor die eerste tien liedjies in die “Musiek”-afdeling verskyn.

Sê nou ek hoor my liedjie in ’n video, maar sien dit nie in die “Musiek”-inligting nie?

Die “Musiek”-afdeling kan om verskeie redes nie verskyn nie, waaronder:

• YouTube het nie voldoende data van die kopieregeienaar af nie.
  • Jou musiek is nog nie geïdentifiseer nie.
  • Die video is onlangs opgeëis en die inligting is nog nie ingevul nie.
  • Die video is gemerk as “vir kinders gemaak”.
Werk jy saam met ’n platemaatskappy, musiekuitgewer of invorderingagentskap wat kopiereg namens jou bestuur? Jy kan dit oorweeg om hulle te kontak om seker te maak watter inligting na YouTube toe gestuur is. Hierdie inligting moet identifiseerders, soos ISRC’s, ISWC’s, UPC’s en ISNI’s, insluit.

Sê nou my liedjie word gelys, maar die liedjie-erkennings of albumkuns is verkeerd?

As jy ’n opnamekunstenaar of liedjieskrywer is en jou liedjie is geïdentifiseer met verkeerde of onvolledige inligting, moet jy asseblief seker maak dat jy en jou liedjies by die ISNI-owerheid geregistreer is. Registrasie kan ons help om te bevestig dat ons die beste data het om jou en jou musiek te verteenwoordig.

Werk jy saam met ’n platemaatskappy, musiekuitgewer of invorderingagentskap wat kopiereg namens jou bestuur? Jy kan dit oorweeg om hulle te kontak om seker te maak watter inligting na YouTube toe gestuur is. Hierdie inligting moet identifiseerders, soos ISRC’s, ISWC’s, UPC’s en ISNI’s, insluit. Platemaatskappye of musiekverspreiders kan vir ons die kunswerkmedialêers saam met opgedateerde metadata stuur.