Se automatisk teksting på direktesendinger

Automatisk teksting på direktesendinger fases gradvis inn til enkelte engelske kanaler med over 10 000 abonnenter.

Automatisk teksting vises på Android-enheter, iOS-enheter og datamaskiner. Følg disse trinnene for å finne ut hvordan du slår tekstingen av eller på.

Når direktesendingen er ferdig, beholdes ikke den automatiske tekstingen for direktesendingen. Ny automatisk teksting genereres gjennom VOD-prosessen (video på forespørsel). LASR (Live Automatic Speech Recognition) brukes bare under selve direktesendingen.

Feilsøking av automatisk teksting for direktesendinger

Hvis det ikke vises noen automatisk teksting på direktesendingen, kan det skyldes én eller flere av følgende årsaker:

• Funksjonen er ikke blitt aktivert for kanalen. Vi faser sakte, men sikkert inn kanaler med mer enn 10 000 abonnenter, så det kan ta litt tid.
  • Direktesendingen på kanalen har ultrakort eller kort tidsforsinkelse (for eksempel en direktesending via mobil). Automatisk teksting på direktesendinger er bare tilgjengelig ved normal tidsforsinkelse.
  • Det er ikke støtte for automatisk teksting av språket i videoen.
  • Videoen har dårlig lydkvalitet eller inneholder tale som YouTube ikke gjenkjenner.
  • Folk snakker i munnen på hverandre, eller det snakkes flere språk samtidig.