Automatische ondertiteling bij livestreams bekijken

Automatische live ondertiteling wordt geleidelijk uitgerold naar geselecteerde Engelstalige kanalen met meer dan 1000 abonnees.

Automatische ondertiteling wordt op Android- en iOS-apparaten en op computers getoond. Volg deze stappen om te leren hoe je de ondertiteling aan- of uitzet.

Nadat de livestream is afgelopen, verdwijnt de automatische live ondertiteling en wordt er automatische ondertiteling gemaakt op basis van het proces voor video on demand (VOD). Automatische live spraakherkenning wordt alleen voor actieve live streams gebruikt.

Problemen met automatische live ondertiteling oplossen

Als je geen automatische ondertiteling bij de stream ziet, kan dat hierdoor komen:

• De functie staat nog niet aan voor het kanaal. We rollen deze functie geleidelijk uit naar kanalen met meer dan 1000 abonnees.
  • Het kanaal streamt met een ultrakorte of korte vertraging (zoals bij een mobiele livestream). Automatische live ondertiteling is alleen beschikbaar voor streams met een normale vertraging.
  • Automatische ondertiteling is nog niet beschikbaar voor de taal van de video.
  • De video heeft een lage geluidskwaliteit of bevat woorden die YouTube niet herkent.
  • Meerdere mensen spreken door elkaar of er worden meerdere talen tegelijk gesproken.