Koble til enhetene dine for å se YouTube på TV

Merk: Denne funksjonen er kanskje ikke tilgjengelig for YouTube-versjoner med tilsyn. Finn ut mer her.

Du kan koble telefonen, nettbrettet eller datamaskinen til smart-TV-en eller en annen strømmeenhet for å se YouTube på TV.

Hvis du bruker telefon eller nettbrett, må du ha lastet ned YouTube-appen. Casting fra youtube.com i mobilnettleser støttes foreløpig ikke.

Merk:
  • Cast-funksjonen fungerer med alle TV-er som har støtte for YouTube på TV, ikke bare Chromecast.
  • Hvis du abonnerer på YouTube TV og ønsker å se YouTube TV på TV-en din, finner du mer informasjon om dette i brukerstøtten for YouTube TV.

Se YouTube på TV-en med Chromecast, Cast og Airplay

1. Sørg for at smart-TV-en eller strømmeenheten er konfigurert.
  2. Kontrollér at datamaskinen er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket som smart-TV-en eller strømmeenheten.
  3. Gå til youtube.com i en Chrome-nettleser på datamaskinen.
  4. Velg videoen du vil se, og klikk på casteikonet  i videospilleren.
  5. Velg enheten du vil caste til, og vent til den er tilkoblet. Når tilkoblingen er opprettet, spilles videoen av på TV-en.
  6. For å koble fra klikker du på casteikonet og deretter Stopp castingen.