Se YouTube på tv med Chromecast, Cast og AirPlay

Du kan bruge din telefon, tablet eller computer til at betjene YouTube-afspilning på tv ved hjælp af Cast-ikonet  til Cast eller AirPlay. Hvis du caster fra en mobilenhed, skal du downloade YouTube-appen. Casting fra youtube.com understøttes på nuværende tidspunkt ikke i en webbrowser på en mobilenhed.

Bemærk! Hvis du er YouTube TV-medlem og gerne vil se YouTube TV på dit fjernsyn, kan du få flere oplysninger ved at gå til Hjælp til YouTube TV.

Sådan ser du YouTube på tv med Chromecast, Cast og AirPlay

Brug Cast eller AirPlay til at se YouTube på tv

Før du går i gang: Du skal muligvis konfigurere Chromecast.

Hvis du ikke har et smart-tv eller en anden Cast-enhed, skal du konfigurere Chromecast for at caste YouTube fra din mobilenhed, tablet eller computer til dit fjernsyn.

1. Sørg for, at din telefon, tablet eller computer er tilsluttet samme Wi-Fi-netværk som din tv-enhed.
  2. Hvis Chromecast eller AirPlay er tilgængeligt, vises Cast-ikonet i videoafspilleren.
    • Bemærk, at AirPlay kun er tilgængeligt på iOS.
  3. Vælg Cast-ikonet til Cast eller AirPlay.
Bemærkninger:
  • Cast fungerer med alle tv-enheder, der understøtter YouTube på tv, ikke kun Chromecast.
  • Husk, at hvis du caster fra en mobilenhed, skal du downloade YouTube-appen. Casting fra youtube.com understøttes på nuværende tidspunkt ikke i en webbrowser på en mobilenhed.