Bruk Avspilling uten lyd i feeder (tilgjengelig på utvalgte enheter)

Du kan forhåndsavspille og se på videoer mens du blar gjennom Startside-fanen i YouTube-appen. Når du ruller gjennom Startside-feeden, er lyden av og teksting automatisk aktivert i videoene når de spilles av. Dette gjør at du enkelt kan ta en forhåndskikk på videoer mens du utforsker appen.

Når du holder markøren over miniatyrbildet til en video, får du se en forhåndsavspilling på tre sekunder.

Merk: Hvis du ser på videoer mens du blar, kan de bli lagt til i seerloggen din. Dette avhenger av hvor lenge du ser på. Finn ut mer om hvordan du administrerer seerloggen.

Slik slår du Avspilling uten lyd i feeder av eller på:

1. Velg profilbildet ditt .
  2. Trykk på Innstillinger Innstillinger.
  3. Trykk på Avspilling uten lyd i feeder.
  4. Slå funksjonen av eller på, eller velg Bare Wi-Fi.
Merk: Det kan hende Avspilling uten lyd i feeder er valgt som standard både for Wi-Fi- og mobiltilkobling. Du kan tilpasse Avspilling uten lyd i feeder ved å åpne Innstillinger Innstillinger og velge ønsket alternativ:
  • både med Wi-Fi og mobildata
  • bare med Wi-Fi
  • slå av autoavspilling på startsiden
Android-brukere med Premium-abonnement: Denne funksjonen er bare tilgjengelig med appversjon 13.10 og nyere og OS-versjon 6.0 og nyere. Android-brukere av den annonsestøttede versjonen: Denne funksjonen er bare tilgjengelig med appversjon 13.30 og nyere og OS-versjon 6.0 og nyere.