Automaattisen toiston käyttäminen Koti-välilehdellä tietyillä laitteilla

Voit esikatsella ja katsella videoita selatessasi Koti-välilehteä  YouTube-sovelluksessa. Kun selaat Koti-syötettä, videot pyörivät mykistettynä ja tekstitykset näkyvät niissä automaattisesti. Näin voit helposti esikatsella videoita käyttäessäsi sovellusta.

Voit myös siirtää hiiren videon pikkukuvan päälle, niin näet videosta kolmen sekunnin esikatselun.

Huom. Jos katsot videota tietyn ajan selaamisen aikana, se voidaan tallentaa katseluhistoriaasi. Lue lisää katseluhistoriasi ylläpidosta.

Ota käyttöön tai poista käytöstä mykistetty toisto syötteissä:

1. Napauta tilikuvaketta .
  2. Valitse Asetukset Asetukset.
  3. Valitse Yleinen.
  4. Ota toiminto käyttöön tai poista se käytöstä napauttamalla Mykistetty toisto syötteissä.
Huom. Mykistetty toisto syötteissä voidaan määrittää oletukseksi sen mukaan, onko käytössä Wi-Fi- tai mobiilidatayhteys. Jos haluat muokata mykistettyä toistoa syötteissä, avaa Asetukset Asetukset ja valitse haluamasi vaihtoehto:
  • Aina käytössä – Käytä Wi-Fi- ja mobiilidatayhteydellä.
  • Vain Wi-Fi – Käytä vain Wi-Fi-yhteydellä.
  • Pois käytöstä – Poista käytöstä mykistetty toisto syötteissä
Android-laitteissa tätä ominaisuutta voi käyttää vain sovelluksen versiolla 13.30 tai sitä uudemmilla ja käyttöjärjestelmän versiolla 6.0 tai sitä uudemmilla.