Automaattisen toiston käyttäminen Koti-välilehdellä tietyillä laitteilla

YouTube Premium ‑jäsenenä voit katsella Android-laitteen (versio 6.0 tai uudempi) YouTube-sovelluksessa videoita selatessasi Koti-välilehteä . Kun selaat Koti-syötettä, videot näytetään mykistettynä ja tekstitettyinä. Näin voit helposti esikatsella videoita käyttäessäsi sovellusta.

Huom. Jos katsot videota tietyn ajan selaamisen aikana, se voidaan tallentaa katseluhistoriaasi. Lue lisää katseluhistoriasi hallinnoinnista.

Automaattisen toiston ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä Koti-välilehdellä:

1. Valitse profiilikuvasi.
  2. Napauta Asetukset
  3. Napauta Automaattinen toisto.
  4. Ota Toista automaattisesti Koti-syötteessä käyttöön tai poista se käytöstä.
Huom. Automaattinen toisto Koti-syötteessä toimii oletuksena sekä Wi-Fi- että mobiilidatayhteydellä. Jos haluat muokata automaattista toistoa Koti-syötteessä, avaa Asetukset  ja valitse haluamasi vaihtoehto:
  • Käytä Wi-Fi- ja mobiilidatayhteydellä.
  • Käytä vain Wi-Fi-yhteydellä.
  • Poista automaattinen toisto Koti-syötteessä käytöstä.
Tätä ominaisuutta voi käyttää vain Android-sovelluksen versiolla 13.10 tai sitä uudemmilla ja laitteilla, joissa on Android 6.0 tai uudempi.