Automaattisen toiston käyttäminen Koti-välilehdellä tietyillä laitteilla

Voit esikatsella ja katsella videoita selatessasi Koti-välilehteä  YouTube-sovelluksessa. Kun selaat Koti-syötettä, videot pyörivät mykistettynä ja tekstitykset näkyvät niissä automaattisesti. Näin voit helposti esikatsella videoita käyttäessäsi sovellusta.

Voit myös siirtää hiiren videon pikkukuvan päälle, niin näet videosta kolmen sekunnin esikatselun.

Huom. Jos katsot videota tietyn ajan selaamisen aikana, se voidaan tallentaa katseluhistoriaasi. Lue lisää katseluhistoriasi ylläpidosta.

Automaattisen toiston laittaminen päälle tai pois päältä Koti-syötteessä:

1. Valitse profiilikuvasi .
  2. Valitse Asetukset Asetukset.
  3. Valitse Mykistetty toisto syötteissä.
  4. Valitse toiminnon asetukseksi Päällä, Vain Wi-Fi-yhteydellä tai Pois.
Huom. Automaattinen toisto Koti-syötteessä voidaan valita oletukseksi sen mukaan, onko käytössä Wi-Fi- tai mobiilidatayhteys. Jos haluat muokata automaattista toistoa Koti-syötteessä, avaa Asetukset Asetukset ja valitse haluamasi vaihtoehto:
  • Käytä Wi-Fi- ja mobiilidatayhteydellä.
  • Käytä vain Wi-Fi-yhteydellä.
  • Poista automaattinen toisto Koti-syötteessä käytöstä.
Android-laitteita käyttävät Premium-käyttäjät: Tätä ominaisuutta voi käyttää vain Android-sovelluksen versiolla 13.10 tai sitä uudemmilla ja laitteilla, joissa on Android 6.0 tai uudempi. Android-laitteita käyttävät mainostuetut käyttäjät: Tätä ominaisuutta voi käyttää vain Android-sovelluksen versiolla 13.30 tai sitä uudemmilla ja laitteilla, joissa on Android 6.0 tai uudempi.