Mykistetyn toiston käyttäminen syötteissä tietyillä laitteilla

Voit esikatsella ja katsella videoita selatessasi Koti-välilehteä  YouTube-sovelluksessa. Kun selaat Koti-syötettä, videot pyörivät mykistettynä ja tekstitykset näkyvät niissä automaattisesti. Näin voit helposti esikatsella videoita sovellusta käyttäessäsi.

Voit myös siirtää hiiren videon pikkukuvan päälle, niin näet videosta kolmen sekunnin esikatselun.

Huom. Jos katsot videota tietyn ajan selaamisen aikana, se voidaan tallentaa katseluhistoriaasi. Lue lisää katseluhistoriasi ylläpidosta.

Mykistetyn toiston laittaminen päälle ja pois syötteissä:

1. Valitse profiilikuvasi .
  2. Valitse Asetukset Asetukset.
  3. Valitse Mykistetty toisto syötteissä.
  4. Valitse toiminnon asetukseksi Päällä, Vain Wi-Fi-yhteydellä tai Pois.
Huom. Mykistetty toisto syötteissä voidaan valita oletukseksi sen mukaan, onko käytössä Wi-Fi- tai mobiilidatayhteys. Jos haluat tehdä muutoksia mykistettyyn toistoon syötteissä, avaa Asetukset Asetukset ja valitse haluamasi vaihtoehto:
  • Käytä Wi-Fi- ja mobiilidatayhteydellä.
  • Käytä vain Wi-Fi-yhteydellä.
  • Poista automaattinen toisto Koti-syötteessä käytöstä.
Android-laitteita käyttävät Premium-käyttäjät: Tätä ominaisuutta voi käyttää vain Android-sovelluksen versiolla 13.10 tai sitä uudemmilla ja laitteilla, joissa on Android 6.0 tai uudempi. Android-laitteita käyttävät mainostuetut käyttäjät: Tätä ominaisuutta voi käyttää vain Android-sovelluksen versiolla 13.30 tai sitä uudemmilla ja laitteilla, joissa on Android 6.0 tai uudempi.