Upotetun soittimen käyttäminen

Upotetulla soittimella voit katsoa videoita samalla, kun selaat YouTubea.

Huom. Jos katsot videota tietyn ajan selaamisen aikana, se voidaan tallentaa katseluhistoriaasi. Lue lisää katseluhistoriasi ylläpidosta.

Upotetulla toistolla voit katsella videoita sekä kelata eteen- ja taaksepäin samalla, kun selaat etusivua ja hakutuloksia. Osoita YouTubessa videota, jolloin se käynnistyy mykistettynä ja tekstitettynä.

Upotetun soittimen laittaminen päälle ja pois päältä:

1. Klikkaa profiilikuvaasi .
  2. Klikkaa Asetukset  .
  3. Klikkaa Toisto ja laatu.
  4. Laita Upotettu toisto päälle tai pois päältä.

Jos upotettu toisto ei ole päällä, voit katsoa vain kolmen sekunnin pituisia videon esikatseluja.