Find musik fra kunstnere, du kan lide

Du kan abonnere på musikere og få notifikationer fra deres kanaler for at holde dig ajour med deres nyeste musik, videoer og turnéer.

Abonner på en kunstner

Du kan abonnere på en kunstner på samme måde, som du kan på alle andre youtubere ved at følge denne vejledning:

1. Log ind på YouTube.
  2. Gå til en video fra den kunstner, du kan lide.
  3. Under videoafspilleren skal du klikke eller trykke på ABONNER .

Når du først abonnerer, vil alle nye offentliggjorte videoer fra kunstneren blive vist i dit abonnementsfeed. Få flere oplysninger om at abonnere på kanaler. Du kan også abonnere på kunstnere på kanalsider.

De typer kanaler, en kunstner kan have

En kunstner kan have flere typer kanaler på YouTube:

• En kanal, kunstneren selv administrerer.
  • En partneradministreret kanal, som administreres af en YouTube Music-distributionspartner (f.eks. et pladeselskab).
  • En emnekanal, som YouTube automatisk genererer. Disse kanaler hedder "Kunstnernavn – Emne" og på dem står "automatisk genereret af YouTube" under kanalens sektion Om. Få flere oplysninger om automatisk genererede emnekanaler for kunstnere nedenfor.
  • En officiel kunstnerkanal Node , en samling af en kunstners musik og videoer fra vedkommendes forskellige YouTube-kanaler. Du kan finde en kunstners officielle kunstnerkanal ved at søge efter vedkommende på YouTube. Du kan også finde kunstnerens officielle kunstnerkanal ved at se vedkommendes officielle musikvideo. Få flere oplysninger om officielle kunstnerkanaler.

Hvis du allerede abonnerer på en kunstners emnekanal eller partneradministrerede kanal, abonnerer du automatisk på vedkommendes officielle kunstnerkanal, når den er oprettet. Der bliver derefter sendt notifikationer fra kunstnerens officielle kunstnerkanal. Få flere oplysninger om notifikationer fra kunstnere nedenfor.

Når du abonnerer på en kunstners officielle kunstnerkanal, bliver dine abonnementer på vedkommendes emnekanal og partneradministrerede kanal inaktive. Det betyder, at de ikke længere er på din abonnementsliste. Du kan stadig finde en kunstners emnekanal eller partneradministrerede kanal i Søg, men disse kanaler har ikke længere knappen Abonner.

Du kan som altid administrere dine abonnementer for de kanaler, du abonnerer på, også officielle kunstnerkanaler.

Notifikationer fra kunstnere

Når du abonnerer på en kanal, kan du få notifikationer, når kanalen udgiver nye videoer. Som standard sender vi dig kun højdepunkterne fra kanalen. Få flere oplysninger om, hvordan du administrerer dine notifikationer.

Hvis en kunstner har en officiel kunstnerkanal, får du kun notifikationer fra vedkommendes officielle kanal i dit abonnementsfeed.

Hvilken type notifikation, du får fra en officiel kunstnerkanal, afhænger af de notifikationsindstillinger, du har brugt for kunstnerens andre kanaler:

• Hvis du har slået klokkenotifikationer til for den officielle kunstnerkanal, får du klokkenotifikationer uanset din indstilling på andre kanaler.
  • Hvis du har slået højdepunkter til for den officielle kunstnerkanal, får du højdepunkter uanset din indstilling på andre kanaler.
  • Hvis du har andre notifikationsindstillinger på den officielle kunstnerkanal, og du har indstillet enten klokkenotifikationer eller ingen notifikationer på den partneradministrerede kanal, får den officielle kunstnerkanal notifikationsindstillingerne fra den partneradministrerede kanal.
  • Indstillinger for en emnekanal påvirker ikke dine notifikationsindstillinger for den officielle kunstnerkanal.

Automatisk genererede emnekanaler for kunstnere

Du ser muligvis både en emnekanal og en officiel kunstnerkanal i Søg. En kunstners emnekanal genereres automatisk af YouTube og hedder "Kunstnernavn – Emne". Hvis en kunstner ikke har en officiel kunstnerkanal, kan du abonnere på vedkommendes emnekanal. Så tilføjes emnekanalen til din abonnementsliste, men der føjes ikke nogen videoer til dit abonnementsfeed. Du får ikke notifikationer fra emnekanaler.

Hvis du er en kunstner med en emnekanal, anbefaler vi, at du konfigurerer en officiel kunstnerkanal.

Hvordan afgør YouTube, at der skal oprettes en automatisk genereret emnekanal for en kunstner?

Der oprettes en emnekanal for en kunstner, når vedkommende har en betydelig tilstedeværelse på YouTube. Hvis en kunstner ikke har en emnekanal, kan det skyldes følgende:

• Der findes kun få videoer fra kunstneren.
  • Kunstnerens videoer får ikke mange visninger.
  • Kunstnerens videoer lever ikke op til YouTubes kvalitetsstandarder.
Hvordan afgør YouTube, hvilket indhold der skal med på en kunstners emnekanal?

YouTube bruger algoritmer til at finde frem til de centrale emner i en video og bruger disse oplysninger til at oprette videosamlinger for en kunstner. Emnekanaler kan indeholde både indhold fra en kunstnerkanal og brugergenereret indhold. Disse spilsider er ikke udtryk for nogen redaktionel vurdering fra YouTubes side.