Rapportera ett YouTube-sökförslag

Vi gör vårt bästa för att undvika olämpliga sökförslag, men ibland blir det fel. Om ett förslag strider mot vår policy för autoslutförande rapporterar du det så här:

1. I sökfältet, längst ned i förslagsrutan, klickar du på Rapportera olämpliga förslag.
  2. Ge feedback och klicka sedan på Skicka.

Vi analyserar din feedback, men rapporterade förslag tas inte bort automatiskt.

Jag har juridiska synpunkter på förslaget

Om du vill begära borttagning av något som du anser är olagligt fyller du i det här formuläret.