Ilmoituksen tekeminen YouTuben haun ennakoinneista

Sopimattomia ennakointeja pyritään estämään, mutta aina se ei onnistu. Jos ennakointi on mielestäsi automaattisen täydennyksen käytäntöjen vastainen, voit tehdä siitä ilmoituksen seuraavasti:

1. Klikkaa hakupalkin ennakointikentän alaosasta Ilmoita haun ennakoinneista.
  2. Lisää palaute ja klikkaa sitten TEE ILMOITUS.

Käymme palautteesi läpi, mutta emme automaattisesti poista ilmoitettuja ennakointeja.

Ennakoinnissa on oikeudellinen ongelma

Jos haluat pyytää mielestäsi laittoman sisällön poistamista, täytä tämä lomake.