Informar d'una predicció de cerca de YouTube

Ens esforcem per evitar les prediccions inadequades, però no sempre ho aconseguim. Si creus que una predicció infringeix alguna de les polítiques de la compleció automàtica, segueix aquests passos per informar-ne:

1. A la part inferior del quadre de predicció de la barra de cerca, fes clic a Informa de prediccions de cerca.
  2. Introdueix els teus suggeriments i, a continuació, fes clic a INFORMA.

Revisarem tots els suggeriments que ens enviïs, però no suprimirem automàticament les prediccions de què informis.

Tinc un problema legal amb la predicció

Per sol·licitar la supressió de contingut que creguis que és il·legal, emplena aquest formulari.