Logga ut eller ta bort ett konto från YouTube på tv

Om du har enheten:

Så här loggar du ut:

1. Öppna YouTube-appen på din tv.
  2. Välj menyn till vänster.
  3. Välj din profilbild för att öppna kontosidan.
  4. Välj ditt konto från listan och klicka på Logga ut.

Så här tar du bort ditt konto från sidan med kontoinställningar:

1. Öppna YouTube-appen på din tv.
  2. Välj menyn till vänster.
  3. Välj kontoikonen för att öppna kontosidan.
  4. Välj ditt konto från listan och klicka på Ta bort konto.

Så här byter du konto:

Om du ser skärmen Vem tittar? kan du

• välja ett konto som är inloggat
  • lägga till ett nytt konto
  • använda gästläget.

Om du inte längre har enheten eller om du vill logga ut på distans:

Xbox

1. Öppna https://myaccount.google.com/permissions på valfri enhet.
  2. Välj YouTube-app för Xbox från listan över Google-appar.
  3. Välj Ta bort åtkomst.

PlayStation 4

1. Öppna https://myaccount.google.com/permissions på valfri enhet.
  2. Välj PlayStation Network från listan över appar från tredje part med kontoåtkomst.
  3. Välj Ta bort åtkomst.

Android TV

1. Öppna https://myaccount.google.com/permissions på valfri enhet.
  2. Välj din Android TV från listan över enheter.
  3. Välj Ta bort åtkomst.
Obs! Om du tar bort Android TV från listan över enheter tas ditt Google-konto bort helt från Android TV.

Övriga enheter

1. Öppna https://myaccount.google.com/permissions på valfri enhet.
  2. Välj YouTube på tv från listan över Google-appar.
  3. Välj Ta bort åtkomst.