Logga ut eller ta bort ett konto från YouTube på din tv eller spelkonsol

Du kan logga ut eller ta bort ett konto från YouTube på din tv eller spelkonsol, oavsett om du har enheten eller gör ändringar på distans.

Om du har enheten:

Så här loggar du ut:

1. Öppna YouTube-appen på din tv.
  2. Välj menyn till vänster.
  3. Välj din profilbild för att öppna kontosidan.
  4. Välj ditt konto från listan och klicka på Logga ut.

Så här tar du bort ditt konto från sidan med kontoinställningar:

1. Öppna YouTube-appen på din tv.
  2. Välj menyn till vänster.
  3. Välj kontoikonen för att öppna kontosidan.
  4. Välj ditt konto från listan och klicka på Ta bort konto.

Så här byter du konto:

• Välj ett konto som är inloggat.
  • Lägg till ett nytt konto.
  • Använd gästläget.
  • Välj en YouTube Kids-profil för att öppna YouTube Kids.

Om du inte längre har enheten eller om du vill logga ut på distans:

1. Öppna https://myaccount.google.com/device-activity på valfri enhet.
  2. Välj den enhet du vill logga ut från.
  3. Välj Logga ut.

Du kan också ta bort åtkomsten för ett Google-konto till YouTube på tv genom att öppna https://myaccount.google.com/permissions följt av välja YouTube på tv följt av Ta bort åtkomst.

Obs! Om du tar bort åtkomsten loggas du ut från kontot på alla enheter som använder appen YouTube på tv.