Log ud, eller fjern en konto fra YouTube på tv

Hvis du har adgang til enheden:

Sådan logger du ud:

1. Åbn YouTube-appen på dit tv.
  2. Vælg menuen til venstre.
  3. Vælg dit profilbillede for at åbne kontosiden.
  4. Vælg din konto på listen, og klik på Log ud.

Sådan fjerner du din konto fra siden med kontoindstillinger:

1. Åbn YouTube-appen på dit tv.
  2. Vælg menuen til venstre.
  3. Vælg dit kontoikon for at åbne kontosiden.
  4. Vælg din konto på listen, og klik på Fjern konto.

Sådan skifter du konto:

Hvis du kan se skærmbilledet “Hvem ser med?”, kan du enten:

• Vælge en konto, der er logget ind.
  • Tilføje en ny konto.
  • Bruge delefunktionen.

Hvis du ikke længere har adgang til enheden eller gerne vil logge ud via fjernadgang:

Xbox

1. Åbn https://myaccount.google.com/permissions på en hvilken som helst enhed.
  2. På listen over Google-apps skal du vælge YouTubes app til Xbox.
  3. Vælg Fjern adgang.

PlayStation 4

1. Åbn https://myaccount.google.com/permissions på en hvilken som helst enhed.
  2. På listen over tredjepartsapps med kontoadgang skal du vælge PlayStation Network.
  3. Vælg Fjern adgang.

Android TV

1. Åbn https://myaccount.google.com/permissions på en hvilken som helst enhed.
  2. På listen over enheder skal du vælge dit Android TV.
  3. Vælg Fjern adgang.
Bemærk! Hvis du fjerner dit Android TV fra din liste over enheder, fjernes hele din Google-konto fra Android TV.

Alle andre enheder

1. Åbn https://myaccount.google.com/permissions på en hvilken som helst enhed.
  2. På listen over Google-apps skal du vælge YouTube på tv.
  3. Vælg Fjern adgang.