Tancar la sessió o suprimir un compte de YouTube al televisor o a la videoconsola

Pots tancar la sessió o suprimir un compte de YouTube al televisor o a la videoconsola, independentment de si tens el dispositiu o si hi fas canvis de manera remota.

Si tens el dispositiu

Per tancar la sessió:

1. Obre l'aplicació YouTube al televisor.
  2. Selecciona el menú de l'esquerra.
  3. Per obrir la pàgina de comptes, selecciona la teva foto de perfil.
  4. Selecciona el teu compte a la llista i fes clic a Tanca la sessió.

Per suprimir el teu compte de la pàgina de configuració del compte:

1. Obre l'aplicació YouTube al televisor.
  2. Selecciona el menú de l'esquerra.
  3. Per obrir la pàgina de comptes, selecciona la icona del compte.
  4. Selecciona el teu compte a la llista i fes clic a Suprimeix el compte.
Obtén més informació sobre com pots suprimir un perfil de convidat de YouTube Kids.

Per canviar de compte:

• Selecciona qualsevol dels comptes amb què has iniciat la sessió.
  • Afegir un compte nou.
  • Utilitzar el mode de convidat.
  • Selecciona un perfil de YouTube Kids per anar a YouTube Kids.

Si ja no tens el dispositiu o t'agradaria tancar la sessió de manera remota

1. En qualsevol dispositiu, obre https://myaccount.google.com/device-activity.
  2. Selecciona el dispositiu de què vols tancar la sessió.
  3. Selecciona Tanca la sessió.

També pots suprimir l'accés a YouTube al televisor d'un Compte de Google. Per fer-ho, obre https://myaccount.google.com/permissions i després selecciona YouTube al televisor i després Suprimeix l'accés.

Nota: si suprimeixes l'accés, es tancarà la sessió en tots els dispositius que utilitzin l'aplicació YouTube al televisor amb aquest compte.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
Aplicacions de Google
true
Cerca al Centre d'ajuda