Meld af of verwyder ’n rekening uit YouTube op jou TV of speletjiekonsole

Jy kan afmeld of ’n rekening uit YouTube op jou TV of speletjiekonsole verwyder, ongeag of jy die toestel het en of jy veranderinge oor ’n afstand maak.

As jy die toestel het

Hoe om af te meld:

1. Maak die YouTube-app op jou TV-toestel oop.
  2. Kies die linkerkieslys.
  3. Kies jou profielfoto om die rekeningebladsy oop te maak.
  4. Kies jou rekening op die lys en klik Meld af.

Hoe om jou rekening van die rekeninginstellingsbladsy af te verwyder:

1. Maak die YouTube-app op jou TV oop.
  2. Kies die linkerkieslys.
  3. Kies jou rekeningikoon om die rekeningebladsy oop te maak.
  4. Kies jou rekening op die lys en klik Verwyder rekening.

Hoe om rekeninge te wissel:

• Kies enige rekening wat aangemeld is.
  • Voeg ’n nuwe rekening by.
  • Besoekermodus gebruik.
  • Kies ’n YouTube Kids-profiel om na YouTube Kids toe te gaan.

As jy nie meer die toestel het nie, of oor ’n afstand wil afmeld

1. Maak https://myaccount.google.com/device-activity oop op enige toestel.
  2. Kies die toestel waarvan jy wil afmeld.
  3. Kies Meld af.

Jy kan ook toegang tot YouTube op TV vir ’n Google-rekening verwyder deur https://myaccount.google.com/permissions en dan oop te maak en YouTube op TV en dan Verwyder toegang te kies.

Let wel: As jy toegang verwyder, sal jy afgemeld word op enige toestel wat die YouTube op TV-app met daardie rekening gebruik.