Videoiden lataaminen mainoksilla kaupallistamista varten

Kannattaa ottaa huomioon muutama seikka, jos haluat kaupallistaa lataamasi videon mainoksilla.

Mainostamiseen soveltuvuuden tarkistaminen latauksen yhteydessä

Tarkistukset-sivun kautta voit nähdä latauksen aikana ja ennen videon julkaisua, sopiiko videosi mainostamiseen ja liittyykö siihen tekijänoikeusvaatimuksia. Nämä tarkistukset auttavat sinua tunnistamaan mahdolliset kaupallistamisrajoitukset, jotta voit korjata ongelmat ennen videon julkaisua.

Tekijänoikeuksien ja mainostamiseen soveltuvuuden tarkistukset videolatauksen aikana

Itseluokittelun hyödyt

Itseluokittelun avulla kaikki YouTube-kumppaniohjelmassa mukana olevat sisällöntuottajat voivat vaikuttaa enemmän kaupallistamispäätöksiin. Näet myös oletetun kaupallistamisen tilan ja potentiaaliset tulot reaaliajassa.

Sisällöntuottajat, joilla on korkea luokittelutarkkuus: Käytämme antamaasi arviota lopullista kaupallistamispäätöstä tehdessä. Näin voit julkaista ja kaupallistaa videon heti lataamisen jälkeen. Jos järjestelmä havaitsee arviostasi poikkeavia seikkoja, luokittelu saattaa muuttua. Useimmat ristiriidat havaitaan tunnin kuluessa.

Sisällöntuottajat, joilla on alhainen luokittelutarkkuus tai jotka eivät ole käyttäneet itseluokittelua aiemmin: Käytämme automatisoituja järjestelmiä kaupallistamispäätösten tekemisessä. Näet Tarkistetaan-kuvakkeen, kun tarkistus on vielä käynnissä. Videota ei voi kaupallistaa mainoksilla ennen tarkistuksen valmistumista.

Lue lisää luokittelutarkkuudesta.

Kaupallistamiskuvakkeiden ymmärtäminen

Kuvakkeiden merkitykset ovat seuraavat:

Vihreä: Kaupallistaminen on päällä ja video valmis julkaistavaksi.

dollarimerkki Keltainen: Sisältö ei sovi kaikille mainostajille, ja siinä voi näkyä mainoksia rajoitetusti tai ei ollenkaan. Voit joko julkaista videon, muokata sitä ennen uudelleenlataamista tai pyytää ihmisen tekemää tarkastusta.

Punainen: Kaupallistaminen on päällä, mutta videota ei voi kaupallista, koska siihen kohdistuu tekijänoikeusvaatimus. Joissakin tilanteissa voit kiistauttaa asian.

Harmaa: Et ole laittanut kaupallistamista päälle tälle videolle.

Tarkistetaan: Järjestelmätarkistukset ovat vielä käynnissä. Videon voi asettaa julkiseksi jo tässä vaiheessa, mutta suosittelemme odottamaan tarkistusten valmistumista. Tulojen maksimoimista varten kannattaa odottaa, kunnes kuvake on vihreä, keltainen tai punainen. Se tarkoittaa, että tarkistus on valmis. Muista, että useimmat sisällöntuottajat eivät näe tätä kuvaketta, koska järjestelmätarkistukset ovat yleensä nopeita tai luotamme itseluokitteluun.

Lue lisää kuvakkeiden merkityksistä kaupallistamiskuvakkeiden oppaasta.