Upload af videoer for at tjene penge med annoncer

Der er et par faktorer, du skal overveje, når du uploader en video, og du gerne vil tjene penge med annoncer.

Tjek annonceegnetheden under uploadprocessen

Når du uploader en video, kan du bruge siden Tjek til at screene den for annonceegnethed og ophavsretskrav, før du udgiver den. Disse tjek hjælper dig med at finde potentielle begrænsninger for indtægtsgenereringen, så du har mulighed for at tage hånd om dem, før du udgiver din video.

Gennemgang for ophavsret og annonceegnethed i uploadprocessen

Sådan hjælper selvklassificering

Med Selvklassificering har alle youtubere i YouTubes partnerprogram mere kontrol over beslutninger om indtægtsgenerering. Du kan også se den forventede status for indtægtsgenerering og indtægtspotentialet i realtid.

For youtubere, der har vist, at de kan foretage nøjagtige selvklassificeringer: Vi bruger dit input til den første beslutning om indtægtsgenerering. Så kan du udgive og tjene penge på din video, straks efter du har uploadet den. Hvis vores systemer finder uoverensstemmelser med din klassificering, er der en lille chance for, at den kan ændre sig. De fleste uoverensstemmelser bliver opdaget inden for en time.

For youtubere, der først lige er begyndt at foretage selvklassificering, eller som har en historik med lav nøjagtighed i deres selvklassificering: Vi vil fortrinsvis anvende vores automatiserede systemer til beslutninger om indtægtsgenerering. Et "afventer tjek"-ikon for indtægtsgenerering angiver, at tjekket stadig er i gang. Videoer kan ikke generere indtægter via annoncer, før tjekket er afsluttet.

Hvis du vil se, hvordan du tjekker din klassificeringshistorik, kan du gå til Mere om din klassificeringsstatus.

Forstå vores ikoner for indtægtsgenerering

Her kan du se, hvad de forskellige ikoner betyder:

Grøn: Indtægtsgenerering er "slået til", og videoen er klar til udgivelse.

Gul: Dit indhold kan køre et begrænset antal eller ingen annoncer fra alle annoncører. Du kan enten udgive videoen, redigere videoen og uploade den igen eller anmode om en menneskelig gennemgang af dit indhold.

Rød: Du har aktiveret indtægtsgenerering, men fordi der er et ophavsretskrav på videoen, kan den ikke generere indtægter. I visse tilfælde kan du gøre indsigelse.

Grå: Du har valgt ikke at aktivere indtægtsgenerering for denne video.

Afventer tjek: Vores systemer tjekker stadig videoen. Du kan godt udgive en video, mens tjekkene stadig er i gang, men vi anbefaler, at du venter, til de er færdige, før du udgiver. Hvis du vil maksimere indtægten, er det bedst at vente, til dette ikon erstattes med enten et grønt, gult eller rødt ikon, hvilket betyder, at tjekket er færdig. Husk, at de fleste youtubere ikke ser dette ikon, fordi vores systemer normalt er hurtige, eller fordi vi har anvendt din selvklassificering.

Få flere oplysninger om, hvad de forskellige ikoner betyder, i vores guide til ikoner for indtægtsgenerering.