Penjar vídeos per monetitzar-los amb anuncis

Hi ha diversos factors que cal tenir en compte a l'hora de penjar un vídeo que vols monetitzar amb anuncis.

Comprovar la idoneïtat per a anuncis durant la pujada

Pots utilitzar la pàgina Comprovacions durant la pujada per veure el vídeo i comprovar la seva idoneïtat per a anuncis i si té reclamacions de drets d'autor abans de publicar-lo. Aquestes comprovacions t'ajuden a detectar possibles restriccions en la monetització perquè puguis resoldre els problemes abans de publicar el vídeo.

Comprovacions de drets d'autor i d'idoneïtat per a anuncis al procés de pujada

Com ajuda l'autocertificació

Amb l'autocertificació, tots els creadors del Programa per a partners de YouTube tenen més control sobre les decisions relacionades amb la monetització. A més, pots veure l'estat de monetització previst i els ingressos potencials en temps real.

En el cas dels creadors amb un historial d'avaluacions molt precises, farem servir la teva informació per prendre la decisió inicial sobre la monetització. D'aquesta manera, podràs publicar i monetitzar el teu vídeo immediatament després de penjar-lo. Si els nostres sistemes detecten discrepàncies amb la teva avaluació, hi ha una petita possibilitat que canviï. La majoria de les discrepàncies es troben en una hora.

En el cas dels creadors que fan servir l'autocertificació per primera vegada o tenen un historial d'avaluacions poc precises, les nostres decisions sobre la monetització es basaran més en els nostres sistemes automatitzats. A més, hi ha una icona de comprovació de la monetització que indica clarament si hi ha una revisió en curs. Els vídeos no es poden monetitzar amb anuncis fins que s'hagin completat les comprovacions del sistema.

Per consultar el teu historial d'avaluacions, dona una ullada a l'article Informació sobre l'estat de les avaluacions.

Entendre les icones de monetització

A continuació s'explica el significat de les icones:

Verd: la monetització està "activada" i el vídeo està a punt per publicar-se.

Groc: el teu contingut es pot publicar amb anuncis limitats o sense anuncis de cap anunciant. Pots publicar el vídeo, editar-lo i tornar-lo a penjar o bé sol·licitar una revisió humana del teu contingut.

Vermell: has activat la monetització, però no pots monetitzar el vídeo perquè ha rebut una reclamació de drets d'autor. En alguns casos, pots presentar una impugnació.

Gris: has decidit no activar la monetització al vídeo.

S'està comprovant: les comprovacions del sistema encara s'estan executant. Pots fer públic el vídeo mentre les comprovacions s'estan executant, però et recomanem que esperis que es completin abans de fer-ho. Si vols maximitzar els ingressos, espera fins que acabi la comprovació i la icona canviï a color verd, groc o vermell. Tingues en compte que la majoria de creadors no veuran aquesta icona perquè els nostres sistemes solen ser ràpids o bé perquè ens hem basat en la teva informació d'autocertificació.

Obtén més informació sobre el significat de cada icona a la nostra guia sobre les icones de monetització.