Enviar informació de depuració a YouTube

Si comuniques a YouTube que tens problemes per reproduir vídeos, és possible que et demanem la informació de depuració o les estadístiques. Aquesta informació ens ajudarà a resoldre el problema. La informació de depuració i les estadístiques no contenen cap informació d'identificació personal, però sí que donen informació sobre el teu dispositiu i el vídeo que estaves mirant. Aquesta informació inclou dades com ara les següents:

• Dispositiu (fabricant, model i versió del sistema operatiu)
  • Identificador de vídeo (enllaç al vídeo que s'estava reproduint)
  • CPN (un identificador aleatori generalment únic de la reproducció actual)
  • Detalls de l'amplada de banda
YouTube al televisor

Estadístiques

1. Mentre s'estigui reproduint un vídeo, selecciona Configuració .
  2. Al menú que s'obre, activa o selecciona Estadístiques .
  3. Torna al vídeo per veure les estadístiques al reproductor.
  4. Fes una foto que es vegi bé de les estadístiques per compartir-les.

Per desactivar Estadístiques, torna a Més '' i desactiva l'opció.

També pots fer servir la funció Estadístiques mentre emets contingut. Si actives les estadístiques al dispositiu mòbil (trobaràs les instruccions per fer-ho més avall), es mostraran a la pantalla durant la sessió d'emissió.

Segueix les instruccions que s'indiquen a continuació per a l'aplicació o el lloc web per a mòbils de YouTube.

Aplicació YouTube

Estadístiques

1. Toca la icona del compte .
  2. Ves a Configuració i després General.
  3. Toca l'interruptor que hi ha al costat de l'opció Estadístiques per activar-la o desactivar-la.
  4. Ves a un vídeo, reprodueix-lo i, a continuació, toca Més ''.
  5. Selecciona Estadístiques.
  6. Les estadístiques es mostraran a la part superior del vídeo mentre es reprodueix. Fes una captura de pantalla de les estadístiques per compartir-les.

Si no actives les estadístiques a Configuració, no les podràs veure quan toquis Més ''.

Informació de depuració

Nota: per obtenir informació de depuració, cal que les estadístiques estiguin activades.

1. Ves a Estadístiques.
  2. Per copiar la informació, toca el botó de l'insecte .
  3. Per compartir la informació de depuració, ara pots enganxar-la des del dispositiu.

Lloc web per a mòbils

Tingues en compte que no tots els reproductors web per a mòbils són compatibles amb aquesta funció.
  1. Mantén premut el reproductor.
  2. Al menú que s'obre, selecciona Estadístiques.
  3. Fes una captura de pantalla de les estadístiques per compartir-les.