Opret og administrer et YouTube-familieabonnement

Opret et YouTube-familieabonnement for at blive familieadministrator, og del dit YouTube Premium- eller YouTube Music Premium-medlemskab med op til fem andre familiemedlemmer i din husstand. Hvis du er et familiemedlem, kan du være med i en familiegruppe, som deler et YouTube-familieabonnement.

Bemærk: Hvis du er medlem af en eksisterende Google-familiegruppe, kan du ikke købe et YouTube-familieabonnement, men du kan bede familieadministratoren om at købe det.

Værd at vide, inden du starter

• Familiemedlemmer, der deler et YouTube-familieabonnement, skal bo i samme husstand som familieadministratoren. Få flere oplysninger om krav til familiegrupper, og hvad du skal gøre, hvis der opstår fejl, mens du opretter dit familieabonnement
  • Du kan kun skifte familiegruppe én gang inden for 12 måneder.
  • Hvert familiemedlems navn, billede og mailadresse deles med gruppen.
  • Du kan altid kontakte support, hvis du har brug for hjælp til dit YouTube-familieabonnement.

Sådan opretter og administrerer du et YouTube-familieabonnement

Familieadministratorer: Tilmeld dig, og opret en familiegruppe

Nye YouTube Premium- eller Music Premium-medlemmer

Kom godt i gang ved at vælge en familieadministrator, der er fyldt 18 år. Familieadministratoren er den eneste, der kan købe et familieabonnement eller tage beslutninger vedrørende medlemskabet. Få flere oplysninger om tilmelding til et betalt YouTube-medlemskab.

Sådan tilmelder du dig et YouTube Premium- eller Music Premium-abonnement og opretter en familiegruppe:

1. Tryk på dit profilbillede > Betalte abonnementer i YouTube-appen.
  2. Du får vist mulighederne for betalte abonnementer på YouTube Music Premium og YouTube Premium. Klik på "Få flere oplysninger" for det abonnement, du er interesseret i at købe.
  3. Klik på "Eller spar penge med et familiemedlemskab".
  4. Klik på "Få familieabonnement". Hvis du er berettiget til en prøveperiode med familieabonnement, kan du se muligheden "Prøv det gratis".
  5. Hvis du er familieadministrator for en eksisterende Google-familiegruppe, kan du se en dialogboks, der bekræfter din familiegruppe. Vælg Fortsæt for at fortsætte med købet, og del dit familieabonnement med medlemmer af din eksisterende familiegruppe. Hvis dette ikke gælder for dig, skal du gå til trin 6.
  6. Hvis du ikke allerede har en Google-familiegruppe, skal du følge vejledningen for at købe dit abonnement først. Derefter bliver du guidet gennem oprettelsen af en familiegruppe.
Bemærk! Hvis du har problemer med at tilmelde dig et familieabonnement, skyldes det måske, at du har flere Google Play-betalingsprofiler. Hvis det er tilfældet, kan du lære, hvordan du opdaterer eller skifter din landeprofil

Eksisterende YouTube Premium- eller Music Premium-abonnenter

Sådan opgraderer du dit individuelle Premium- eller Music Premium-abonnement til et familieabonnement:
  1. Tryk på dit profilbillede > Betalte abonnementer i YouTube-appen.
  2. Tryk på Få familieabonnement.
  3. Tryk på Få familieabonnement igen.
  4. Tryk på Køb.
  5. Opret din Google-familiegruppe.
    • Er du familieadministrator i en eksisterende Google-familiegruppe? Vælg Fortsæt for at fortsætte og dele YouTube Premium med medlemmerne af din nuværende familiegruppe.
    • Vil du oprette en ny Google-familiegruppe? Sådan opretter du en familiegruppe:
      • Inviter op til fem familiemedlemmer med i din familiegruppe, og send dem invitationer via mail eller sms.
      • Vælg Send.
      • Familiemedlemmerne modtager en invitation og kan vælge Kom godt i gang for at bekræfte deres konto.
      • Familiemedlemmer, der accepterer invitationen, kommer med i familiegruppen og får adgang til YouTube Premium.
    • Er du familiemedlem i en eksisterende Google-familiegruppe? Du kan ikke købe YouTube Premium, men du kan bede familieadministratoren om at købe det.
Bemærk!
  • Særtilbud kan ikke overføres til YouTube-familieabonnementer. Hvis du opgraderer til et familieabonnement i løbet af en gratis prøveperiode, som er længere end 1 måned, forkortes prøveperioden til 1 måned. Du kan ikke gå tilbage til den gratis prøveperiode, hvis du på et senere tidspunkt opsiger familieabonnementet. Få flere oplysninger om opdatering af dit betalte YouTube-medlemskab.
  • Hvis du har problemer med at tilmelde dig et familieabonnement, skyldes det måske, at du har flere Google Play-betalingsprofiler. Hvis det er tilfældet, kan du lære, hvordan du opdaterer eller skifter din landeprofil

Familieadministratorer: Tilføj eller fjern familiemedlemmer

Tilføj familiemedlemmer

Som familieadministrator kan du invitere op til fem familiemedlemmer til at være med i din familiegruppe.
Tilføj et familiemedlem:
  1. Log ind på den Google-konto, som er knyttet til dit betalte YouTube-abonnement.
  2. Tryk på dit profilbillede > Betalte abonnementer i YouTube-appen.
  3. Tryk på Rediger ud for indstillingerne for familiedeling.
  4. Tryk på Inviter familiemedlemmer.
  5. Angiv mailadressen eller telefonnummeret på den person, du vil invitere.
  6. Vælg Send. Du modtager en bekræftelse via mail, når nogen tilmelder sig din familie.

Fjern familiemedlemmer

Hvis du er familieadministrator, kan du til enhver tid fjerne personer fra din familiegruppe.
Fjern et familiemedlem:
  1. Log ind på den Google-konto, som er knyttet til dit betalte YouTube-abonnement.
  2. Tryk på dit profilbillede > Betalte abonnementer i YouTube-appen.
  3. Tryk på dit abonnement.
  4. Tryk på Rediger ud for indstillingerne for familiedeling.
  5. Vælg navnet på den person, du vil fjerne.
  6. Klik på Fjern medlem.

Familieadministratorer: Andre opgaver for familieadministratorer

Skift betalingsmetode

Se, hvordan du opdaterer dit betalte YouTube-medlemskab, bl.a. betalingsmetoden.

Opsig dit betalte abonnement

Du kan når som helst opsige dit betalte YouTube-medlemskab. Når du opsiger medlemskabet, beholder du adgangen til dit betalte YouTube-medlemskab indtil udgangen af den månedlige faktureringsperiode. Derefter mister alle familiemedlemmer adgangen til det betalte medlemskab, men de beholder deres Google-konti.

Familiemedlemmer: Bliv medlem af eller forlad en familiegruppe

Bliv medlem af en familiegruppe

Hvis familieadministratoren med et betalt YouTube-medlemskab har inviteret dig til at blive medlem af familiegruppen, får du en invitation via mail eller sms. Følg vejledningen i invitationen for at blive medlem af familiegruppen.
Få flere oplysninger om at blive medlem af en familiegruppe.

Forlad en familiegruppe, eller få et individuelt betalt YouTube-medlemskab

Se, hvordan du kan forlade en familiegruppe eller skifte til en anden.Sådan får du dit eget betalte YouTube-medlemskab:
  1. Følg vejledningen for at forlade familiegruppen.
  2. Tilmeld dig for at få dit eget betalte YouTube-medlemskab.
Bemærk! Hvis du forlader din familiegruppe, kan du acceptere en invitation til at deltage i en anden familiegruppe, eller også kan du oprette din egen. Du kan dog kun skifte familiegruppe én gang inden for 12 måneder. Hvis du forlader en familie og bliver medlem af en ny, kan du ikke tilmelde dig en anden inden for de næste 12 måneder.

Adressekrav for familieabonnementer

Adressekrav for familieabonnementer

Alle familiemedlemmer skal bo på samme adresse som familieadministratoren for at være kvalificeret til at dele et YouTube-familiemedlemskab. Dette bekræftes ved hjælp af elektroniske indtjekninger hver 30. dag.

Har du problemer med at konfigurere dit familieabonnement? Hvis du ser fejlmeddelelsen "Familie understøttes ikke" eller "Land understøttes ikke", matcher det land, der er angivet i din Google-betalingsprofil, muligvis ikke din nuværende placering (som angivet af din IP-adresse).

Opdater din Google-betalingsprofil for at matche din nuværende placering, og fortsæt med at konfigurere dit familieabonnement.

Hvis et familiemedlems bopælsland ikke matcher din placering, kan vedkommende muligvis ikke blive en del af familiegruppen.

Du kan altid kontakte support, hvis du har brug for hjælp til dit YouTube-familieabonnement.

Du kan altid kontakte support, hvis du har brug for hjælp til dit YouTube-familieabonnement.