Configurar i gestionar un pla familiar de YouTube

Configura un pla familiar de YouTube per convertir-te en el gestor del grup familiar i compartir la teva subscripció a YouTube Premium o YouTube Music Premium amb fins a 5 membres de la teva família que visquin al mateix lloc. Si ets un membre de la família, pots unir-te a un grup familiar per compartir un pla familiar de YouTube.

Nota: si ets membre d'un grup familiar de Google, no podràs comprar cap pla familiar de YouTube, però sí que podràs demanar al gestor del teu grup familiar que ho faci.

Coses que cal saber abans de començar

• Els membres de la família que comparteixen un pla familiar de YouTube han de tenir com a mínim 13 anys i han de viure al mateix lloc que el gestor del grup familiar. Obtén més informació sobre els requisits dels grups familiars i sobre què cal fer si et surten errors en configurar el pla familiar
  • Només pots canviar de grup familiar una vegada cada 12 mesos.
  • El nom, la foto i l'adreça electrònica de cada membre de la família es compartirà amb el grup.
  • Si necessites ajuda amb el pla familiar de YouTube, pots contactar amb l'equip d'assistència en qualsevol moment.

Coses que cal saber si ets subscriptor de Google Play Música

• Si vols actualitzar a un pla familiar de Google Play Música, dona una ullada a aquesta pàgina.
  • Si ets subscriptor d'un pla individual de Google Play Música que inclou YouTube Premium i actualitzes a un pla familiar, perdràs l'accés a YouTube Premium. Per conservar els avantatges de YouTube Premium i gaudir d'un pla familiar, has de cancel·lar la teva subscripció a Google Play Música i subscriure't al pla familiar de YouTube Premium seguint aquestes instruccions.

Com es pot configurar i gestionar un pla familiar de YouTube

Gestors de grups familiars: registrar-se i crear un grup familiar

Membres nous de YouTube Premium o YouTube Music Premium

Per començar, tria un gestor del grup familiar que sigui major d'edat. El gestor del grup familiar és l'única persona que pot comprar un pla familiar o prendre decisions sobre la subscripció. Obtén més informació sobre com pots registrar-te per obtenir una subscripció de pagament de YouTube.

Per subscriure't a YouTube Premium o YouTube Music Premium i crear un grup familiar, segueix aquestes instruccions:

1. A l'aplicació YouTube, toca la teva foto de perfil > Subscripcions de pagament.
  2. Veuràs opcions de subscripció de pagament per a YouTube Music Premium i YouTube Premium. Fes clic a "Més informació" al costat de la subscripció que vulguis comprar.
  3. Fes clic a "Estalvia diners amb una subscripció familiar".
  4. Fes clic a "Compra el pla familiar". Si compleixes els requisits per obtenir una prova del pla familiar, veuràs l'opció "Prova'l gratis".
  5. Si ets el gestor d'un grup familiar de Google, es mostrarà un quadre de diàleg per confirmar el teu grup familiar. Selecciona Continua per prosseguir amb la compra i compartir el pla familiar amb membres del teu grup familiar. Si no n'ets el gestor, salta al pas 7.
  6. Si encara no tens un grup familiar de Google, segueix primer les indicacions per adquirir la teva subscripció i, posteriorment, t'indicarem com pots crear-lo.
Nota: si tens problemes per registrar-te a un pla familiar, és possible que sigui perquè tens diversos perfils de pagament de Google Play. Si és el cas, obtén informació sobre com pots actualitzar o canviar el perfil del país

Membres de YouTube Premium o YouTube Music Premium

Per actualitzar la teva subscripció individual de YouTube Premium o YouTube Music Premium a un pla familiar, segueix aquestes instruccions:
  1. A l'aplicació YouTube, toca la teva foto de perfil > Subscripcions de pagament.
  2. Toca Obtén el pla familiar.
  3. Torna a tocar Obtén el pla familiar.
  4. Toca Compra.
  5. Configura el teu grup familiar de Google.
    • Ets gestor d'un grup familiar de Google? Selecciona Continua per compartir la teva subscripció prèmium de YouTube amb els membres del teu grup familiar.
    • Estàs creant un grup familiar de Google nou? Per configurar un grup familiar, segueix aquests passos:
      • Convida fins a 5 membres de la família a unir-se al teu grup familiar i envia'ls invitacions per correu electrònic o SMS.
      • Selecciona Envia.
      • Els membres de la família rebran una invitació i podran confirmar el seu compte seleccionant Comença.
      • Els membres de la família que acceptin la teva invitació s'uniran al grup familiar i tindran accés a la teva subscripció prèmium de YouTube.
    • Ets membre d'un grup familiar de Google? No podràs comprar cap subscripció de YouTube Premium, però sí que podràs demanar al gestor del teu grup familiar que ho faci.
Notes:
  • Les ofertes especials no es poden transferir als plans familiars de YouTube. Si actualitzes la teva subscripció a un pla familiar durant una prova gratuïta de més d'1 mes, el període de la prova es reduirà a 1 mes. Si cancel·les el pla familiar més endavant, no podràs tornar a la versió de prova gratuïta. Obtén més informació sobre com pots actualitzar la subscripció de pagament de YouTube.
  • Si tens problemes per registrar-te a un pla familiar, és possible que sigui perquè tens diversos perfils de pagament de Google Play. Si és el cas, obtén informació sobre com pots actualitzar o canviar el perfil del país

Gestors de grups familiars: afegir i suprimir membres de la família

Afegir membres de la família

Si ets el gestor d'un grup familiar, pots convidar fins a 5 familiars a unir-s'hi.
Per afegir un membre de la família, segueix aquests passos:
  1. Inicia la sessió al Compte de Google associat a la teva subscripció de pagament de YouTube.
  2. A l'aplicació YouTube, toca la teva foto de perfil > Subscripcions de pagament.
  3. Al costat de la configuració de compartició familiar, toca Edita.
  4. Toca Convida membres de la família.
  5. Introdueix l'adreça electrònica o el número de telèfon de la persona que vols convidar.
  6. Selecciona Envia. Quan algú s'uneixi al teu grup familiar, rebràs una notificació per correu electrònic.
Obtén més informació sobre com pots afegir membres al teu grup familiar.

Suprimir membres de la família

Si ets el gestor d'un grup familiar, pots suprimir-ne membres en qualsevol moment.
Suprimir un membre de la família:
  1. Inicia la sessió al Compte de Google associat a la teva subscripció de pagament de YouTube.
  2. A l'aplicació YouTube, toca la teva foto de perfil > Subscripcions de pagament.
  3. Toca la teva subscripció.
  4. Al costat de la configuració de compartició familiar, toca Edita.
  5. Selecciona el nom de la persona que vols suprimir.
  6. Fes clic a Suprimeix el membre.
Obtén més informació sobre com pots suprimir membres del teu grup familiar.

Gestors de grups familiars: altres tasques dels gestors de grups familiars

Canviar la forma de pagament

Obtén informació sobre com pots actualitzar la subscripció de pagament de YouTube, inclosa la forma de pagament.

Cancel·lar una subscripció de pagament

Pots cancel·lar la teva subscripció de pagament a YouTube en qualsevol moment. Quan la cancel·lis, continuaràs tenint accés a la teva subscripció de pagament de YouTube fins que acabi el cicle de facturació mensual. A partir d'aleshores, tots els membres de la família deixaran de tenir accés a la subscripció de pagament, però conservaran els seus Comptes de Google.

Membres de la família: unir-se a un grup familiar o sortir-ne

Unir-se a un grup familiar

Si el gestor d'un grup familiar amb una subscripció de pagament de YouTube et convida a unir-t'hi, rebràs una invitació per correu electrònic o SMS. Segueix les instruccions de la invitació per unir-te al grup familiar.
Obtén més informació sobre com pots unir-te a un grup familiar.

Sortir d'un grup familiar o obtenir una subscripció de pagament de YouTube individual

Obtén informació sobre com pots sortir d'un grup familiar o unir-te a un altre. Segueix aquests passos per obtenir la teva pròpia subscripció de pagament de YouTube:
  1. Segueix les instruccions per sortir del grup familiar.
  2. Registra't per obtenir la teva pròpia subscripció de pagament de YouTube.
Nota: si surts del teu grup familiar, pots acceptar una invitació per unir-te a un altre grup o crear-ne un de propi. Tot i així, només pots canviar de grup familiar una vegada cada 12 mesos. Per tant, si surts d'un grup familiar i t'uneixes a un altre, no podràs tornar a canviar de grup durant 12 mesos.

Requisits d'ubicació per a plans familiars

Requisits d'ubicació per a plans familiars

Per poder compartir una subscripció a un pla familiar de YouTube, tots els membres de la família han de viure a la mateixa adreça de residència que el gestor del grup familiar. Això es confirmarà cada 30 dies mitjançant comprovacions electròniques.

Tens problemes per configurar el pla familiar? Si et surt el missatge d'error "El grup familiar no és compatible" o "El país no és compatible", és possible que el país que figura al teu perfil de pagaments de Google no coincideixi amb la teva ubicació actual (tal com indica l'adreça IP).

Actualitza el teu perfil de pagaments de Google perquè coincideixi amb la teva ubicació actual i continua amb la configuració del pla familiar.

Si un membre de la família viu en un altre país, és possible que no pugui unir-se al grup familiar.

Si necessites ajuda amb el pla familiar de YouTube, pots contactar amb l'equip d'assistència en qualsevol moment.

Si necessites ajuda amb el pla familiar de YouTube, pots contactar amb l'equip d'assistència en qualsevol moment.