Videon asettaminen rajoitettuun tilaan

Vihamielinen sisältö ei ole sallittua YouTubessa. Poistamme sisällön, joka edistää väkivaltaa tai vihaa yksilöitä tai ryhmiä vastaan tiettyjen ominaisuuksien perusteella. YouTubessa ei sallita myöskään sisältöä, jonka tarkoituksena on edistää tai tukea väkivaltaisia rikollisjärjestöjä tai esittää ne hyvässä valossa.

Jos sisältö ei aivan riko käytäntöjämme mutta on lähellä kielletyn rajaa tai saattaa loukata joitakin katsojia, voimme poistaa käytöstä joitakin sen ominaisuuksia.

Sisältö säilyy saatavana YouTubessa, mutta katselusivulla ei enää ole

• kommentteja
  • videoehdotuksia
  • tykkäyksiä.

Lisäksi katselusivu sijoitetaan varoitusviestin taakse. Tällaisissa videoissa ei myöskään näytetä mainoksia. Ominaisuuksien poistaminen käytöstä ei lisää varoitusta kanavallesi.

Ilmoitamme sinulle sähköpostitse, jos jostakin videostasi poistetaan ominaisuuksia käytöstä. Voit valittaa päätöksestä suoraan sähköpostiviestissä olevasta linkistä tai valitusprosessin kautta.