Begrænsede funktioner for bestemte videoer

Diskriminerende ytringer er ikke tilladt på YouTube. Vi fjerner indhold, som fremmer vold eller had mod enkeltpersoner eller grupper baseret på bestemte karakteristika. YouTube tillader heller ikke indhold, som har til formål at prise, fremme eller hjælpe voldelige kriminelle organisationer.

Indhold, som er tæt på fjernelsesgrænsen og virker stødende på nogle seere, kan få visse funktioner deaktiveret, selvom indholdet ikke overtræder vores politikker.

Indholdet forbliver tilgængeligt på YouTube, men afspilningssiden vil ikke længere have:

• Kommentarer
  • Foreslåede videoer
  • Likes

Afspilningssiden placeres desuden bag en advarselsmeddelelse. Disse videoer er heller ikke kvalificerede til annoncer. Din kanal får ikke et strafklip, hvis funktioner bliver slået fra.

Hvis en af dine videoer får slået funktioner fra, sender vi en mail for at give dig besked. Du kan appellere afgørelsen direkte fra et link i mailen eller ved at følge appelprocessen.