Funcions limitades per a vídeos determinats

A YouTube no es permet la incitació a l'odi. Suprimim el contingut que fomenta la violència o l'odi contra persones o grups de persones basant-se en característiques concretes. Tampoc no es permet el contingut destinat a elogiar, promocionar o ajudar organitzacions criminals violentes.

És possible que es desactivin algunes funcions del contingut que no infringeix les nostres polítiques, però que s'acosta al límit de la supressió o que pot ofendre alguns espectadors.

El contingut continuarà estant disponible a YouTube, però la pàgina de visualització ja no tindrà:

• Comentaris
  • Vídeos suggerits
  • M'agrades

A més, s'hi mostrarà un missatge d'advertiment. Aquests vídeos tampoc no són aptes per difondre-hi anuncis. Encara que es desactivin aquestes funcions, el teu canal no rebrà cap toc d'atenció.

Si es desactiven les funcions d'un dels teus vídeos, t'enviarem un correu electrònic per avisar-te. Pots apel·lar contra aquesta decisió directament des de l'enllaç inclòs al correu electrònic o seguint el procés d'apel·lació.