Beperkte kenmerke vir sekere video’s

Haatspraak word nie op YouTube toegelaat nie. Ons verwyder inhoud wat geweld of haat teen individue of groepe op grond van sekere eienskappe bevorder. YouTube laat ook nie inhoud toe met die doel om gewelddadige misdaadorganisasies te prys, te bevorder of te help nie.

Vir inhoud wat nie ons beleide oortree nie, maar wat naby aan die verwyderingsgrens is of wat dalk vir sommige kykers aanstoot sal gee, kan sommige van die kenmerke afgeskakel wees.

Inhoud sal op YouTube beskikbaar bly, maar die kykbladsy sal nie meer die volgende hê nie:

• Opmerkings
  • Voorgestelde video’s
  • Opduime

Die kykbladsy sal ook agter ’n waarskuwingsboodskap geplaas word. Hierdie video’s kwalifiseer ook nie vir advertensies nie. Afskakeling van kenmerke sal nie ’n waarskuwing teen jou kanaal byvoeg nie.

As kenmerke vir een van jou video’s afgeskakel is, sal ons vir jou ’n e-pos stuur om jou te laat weet. Jy kan die besluit direk vanaf ’n skakel in die e-pos appelleer, of jy kan die appèlproses volg.