Veig un missatge d'error

A continuació, selecciona el missatge d'error que veus per poder resoldre el problema.

"S'ha aturat la reproducció perquè el teu compte s'està utilitzant en una altra ubicació"

Consulta aquest article sobre el límit de reproduccions per obtenir més informació sobre les reproduccions simultànies amb YouTube Premium.

Torna a Resoldre problemes relacionats amb els avantatges per a membres de YouTube Premium