Sådan vises annoncer i videoer, du tjener penge på

Vi vil gerne øge youtubernes indtægter, og derfor har vi forenklet valgmulighederne for annonceformater, der vises før eller efter din video. Vi har fjernet muligheden for at vælge annonceformater individuelt. Det gælder annoncer før afspilningen, annoncer efter afspilningen, annoncer, der kan springes over, samt annoncer, der ikke kan springes over. Når du nu aktiverer annoncer for nye videoer i langt format, viser vi dine seere annoncer før afspilningen, annoncer efter afspilningen, annoncer, der kan springes over, eller annoncer, som ikke kan springes over, hvor det er relevant. Denne ændring gør vores anbefaling om at aktivere alle annonceformater som en bedste praksis til standarden for alle. Dine valgmuligheder for annoncer midt i afspilningen er ikke blevet ændret. Vi har også gemt dine annoncevalg for eksisterende videoer i langt format, medmindre du ændrer indstillingerne for indtægtsgenerering.

Når du aktiverer indtægtsgenerering for din kanal, kan du vælge at få del i indtægten fra annoncer, der vises på siden Videoer til dig eller i Shorts-feedet. Annoncer vises via annonceauktionen, Google Ad Manager og andre kilder, der sælges via YouTube. Når du aktiverer indtægtsgenerering, kan det tage lidt tid, før der vises annoncer.

Annoncerne i din video vælges automatisk på baggrund af kontekst som f.eks. din videos metadata, og hvorvidt indholdet er annoncørvenligt.

Vi overvåger og opdaterer regelmæssigt vores systemer for at vise de mest relevante annoncer i dine videoer. Vi styrer dog ikke manuelt alle annoncer, der vises sammen med dine videoer, så vi kan ikke garantere, at vi viser bestemte annoncer.

Der vises ikke altid annoncer på indtægtsgenererende videoer. Der er måske ikke altid en tilgængelig annonce, når videoen vises. Hvis du mener, at der er et problem med annoncer, kan du læse om, hvorfor annoncer muligvis ikke vises i dine videoer.

Hvad er partnersolgte annoncer?

Siden 2010 har YouTube tilladt et lille antal partnere at sælge annoncer på det indhold, de lægger på YouTube. Disse annoncer kaldes "partnersolgte annoncer". For at kvalificere sig til partnersolgte annoncer skal en organisation distribuere indhold på flere forskellige platforme og have virksomhedsinfrastrukturen (og salgskompetencerne) til at sælge annoncer på deres egne videoer.

I forbindelse med partnersolgte annoncer arbejder partnerne direkte sammen med annoncørerne om at vise annoncer på indhold, de ejer. Annoncørerne køber annoncer af disse partnere, og annoncerne vises på bestemt indhold. Det betyder, at partnersolgte annoncer kan blive vist på videoer, som YouTube anser for "ikke egnet til de fleste annoncører". Disse partnere tager det fulde ansvar for annonceplaceringen ved at samarbejde direkte med annoncørerne. De bærer hele risikoen for at placere annoncer på indhold, som annoncører måske ikke synes er egnet til brandet.

Partnere må ikke sælge annoncer på indhold, der er relateret til tragedier.