Jag kan inte titta på videon som jag laddade ned

Läs mer om hur du laddar ned videor och följ stegen nedan för att lösa problemet.

Ladda ned videor igen på nya enheter

Om du nyligen har skaffat en ny enhet måste du ladda ned de videor du vill titta på igen. Videor överförs inte till andra enheter, även om du är inloggad på samma konto. Videonedladdningar är specifika för varje enhet.

Kontrollera att ditt medlemskap inte har gått ut

Kontrollera att ditt YouTube Premium-medlemskap fortfarande gäller. I YouTube-appen trycker du på ditt profilfoto > Betalmedlemskap och rullar ned till Hantera.

Om du nyligen förlorade åtkomst till YouTube Premium och sedan återupptog prenumerationen kan det ta några timmar innan sparade videor blir tillgängliga igen. Om du behöver titta på en video direkt trycker du på Meny Three-dot menu vertical och väljer Försök ladda ned igen.

Kontrollera att du är inloggad på YouTube Premium

Se till att du är inloggad på Google-kontot som är kopplat till ditt YouTube Premium-medlemskap:

• Testa att logga ut och sedan logga in igen på det konto som är kopplat till YouTube Premium.
  • Kontrollera att du ser YouTube Premium-logotypen (i stället för YouTube-logotypen). I YouTube-mobilappen eller på datorn bör du se YouTube Premium-logotypen längst upp till vänster i appen eller webbläsaren.
Använder du YouTube på en smart-tv?
  • Kontrollera att du är inloggad på tv:n på det Google-konto som är kopplat till ditt YouTube Premium-medlemskap.
  • Om du castar till tv:n behöver du kontrollera att du är inloggad på rätt konto både på tv:n och på datorn eller den mobila enhet du castar från.
  • Om du använder Google Home behöver du kontrollera att du är inloggad på rätt konto i Google Home-appen.

Kontakta supporten och skicka produktfeedback

Om du fortfarande har problem kan du kontakta supporten. Ange alltid de här sakerna när du kontaktar supporten:

• Får du ett felmeddelande?
  • Var visas det och vad står det i texten (exakt)? Skicka med en skärmdump om det går.
Skicka produktfeedback till YouTube:
  • Du kan också skicka feedback om problemet. Du får inget svar, men YouTube får tillgång till din feedback.
  • Gör det genom att välja ditt profilfoto > Skicka feedback Feedback på YouTube.
  • Se till att du markerar rutan för systemloggar. Då kan vi förstå problemet bättre.

Tillbaka till Felsök YouTube Premium-medlemsförmåner