Jeg får ikke spilt av en video jeg har lastet ned

Finn ut hvordan du laster ned videoer, og gjennomfør trinnene nedenfor for å løse problemet.

Du kan løse mange vanlige problemer ved å lukke og åpne YouTube-appen på nytt eller åpne nettleservinduet på nytt. Så kan du prøve å starte enheten på nytt.

Last ned videoer på nytt på nye enheter

Hvis du nylig har skaffet deg en ny enhet, må du laste ned eventuelle videoer du vil se, på nytt. Videoene overføres ikke til andre enheter, selv om du er logget på den samme kontoen. Videoene lastes bare ned på den aktuelle enheten.

Sjekk at abonnementet ditt ikke er utløpt

Sjekk at YouTube Premium-abonnementet ditt ikke er utløpt.

I YouTube-appen trykker du på profilbildet ditt etterfulgt av Betalte abonnementer. Rull ned til Administrer.

• Hvis du nylig mistet tilgangen til YouTube Premium og deretter abonnerte på nytt, kan det ta noen timer før lagrede videoer vises igjen.
  • Hvis du trenger å se en video med en gang, kan du trykke på Meny Three-dot menu vertical og velge Start nedlastingen på nytt.
  • Hvis YouTube Premium-abonnementet ditt utløper, har du ikke tilgang til de nedlastede videoene lenger. For å få tilgang til nedlastingene igjen må du registrere deg for et Premium-abonnement.

Sjekk at du er logget på YouTube Premium

Kontrollér at du er logget på Google-kontoen som er knyttet til YouTube Premium-abonnementet ditt.

• Prøv å logge av og på igjen – sørg for at du logger på kontoen som er knyttet til YouTube Premium.
  • Sjekk at det er YouTube Premium-logoen som vises (og ikke YouTube-logoen). Når du bruker YouTube-mobilappen eller YouTube på en datamaskin, skal du se YouTube Premium-logoen øverst til venstre i appen eller nettleseren.
Skal du bruke YouTube på en smart-TV?
  • Sørg for at du er logget på med kontoen som er knyttet til YouTube Premium-abonnementet ditt, på TV-en.
  • Hvis du caster til TV-en, må du sørge for at du er logget på både TV-en og datamaskinen eller enheten du bruker.
  • Hvis du bruker Google Home, må du sjekke at du er logget på med riktig konto i Google Home-appen.

Kontakt brukerstøtten og send produkttilbakemeldinger

Hvis du fortsatt har problemer, kan du kontakte brukerstøtten. Når du kontakter brukerstøtten, må du huske å oppgi følgende:

• Ser du en feilmelding?
  • Hvor vises den, og hva er den eksakte teksten? Ta en skjermdump hvis det er mulig.
Send tilbakemelding om produktet til YouTube:
  • Du kan også sende inn en tilbakemelding om problemet. Du får ikke svar, men tilbakemeldingen deles med YouTube.
  • For å sende produkttilbakemelding velger du profilbildet ditt etterfulgt av Tilbakemelding Feedback på YouTube.
  • Hvis du merker av for «Systemlogger», blir det enklere for oss å forstå problemet.

Tilbake til Feilsøk abonnementsfordeler for YouTube Premium.