Ik kan een gedownloade video niet bekijken

Ontdek hoe je video's downloadt en volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

Video's opnieuw downloaden naar nieuwe apparaten

Als je onlangs een nieuw apparaat in gebruik hebt genomen, kun je video's pas bekijken nadat je ze opnieuw hebt gedownload. Video's worden niet overgezet naar andere apparaten, ook niet als je op hetzelfde account ingelogd bent. Videodownloads zijn specifiek voor elk apparaat.

Controleer of je lidmaatschap niet is verlopen

Controleer of je YouTube Premium-lidmaatschap niet is verlopen. Tik in de YouTube-app op je profielfoto > Betaalde lidmaatschappen en scrol naar beneden naar Beheren.

Als je onlangs de toegang tot je YouTube Premium-lidmaatschap kwijt bent geraakt en je je opnieuw hebt geabonneerd, duurt het een paar uur voordat opgeslagen video's weer beschikbaar zijn. Als je een video direct moet bekijken, tik je op Menu Three-dot menu vertical en vervolgens op Opnieuw downloaden.

Controleer of je ingelogd bent bij YouTube Premium

Zorg ervoor dat je bent ingelogd op het Google-account dat aan je YouTube Premium-lidmaatschap is gekoppeld:

• Log uit en log vervolgens weer in op het account dat aan YouTube Premium is gekoppeld.
  • Controleer of op YouTube het YouTube Premium-logo wordt weergegeven (in plaats van het YouTube-logo). In de mobiele YouTube-app of op je computer zou je linksboven in je app of browser het YouTube Premium-logo moeten zien.
Gebruik je YouTube op een Smart TV?
  • Zorg ervoor dat je op je tv bent ingelogd op het Google-account dat aan je YouTube Premium-lidmaatschap is gekoppeld.
  • Zorg er als je naar je tv cast voor dat je op het juiste account bent ingelogd op zowel de tv als de computer of het mobiele apparaat dat je gebruikt om te casten.
  • Controleer als je Google Home gebruikt of je op het juiste account bent ingelogd in de Google Home-app.

Contact opnemen met support en productfeedback verzenden

Als je nog steeds problemen ondervindt, kun je contact opnemen met de ondersteuning. Geef de volgende informatie wanneer je contact opneemt met de ondersteuning:

• Wordt er een foutmelding weergegeven?
  • Waar wordt deze melding weergeven en wat is de exacte tekst? Voeg indien mogelijk een screenshot toe.
Productfeedback verzenden naar YouTube:
  • Je kunt ook feedback geven over je probleem. Je krijgt geen reactie, maar je feedback wordt gedeeld met YouTube.
  • Om feedback te geven, selecteer je op YouTube je profielfoto > Feedback Feedback.
  • Vergeet niet het selectievakje naast Systeemlogboeken aan te vinken. Systeemlogboeken geven ons meer inzicht in je probleem.

Terug naar Problemen met YouTube Premium-lidmaatschapsvoordelen oplossen