No puc veure el vídeo que he baixat

Obtén informació sobre com pots baixar vídeos i revisa els passos que trobaràs a continuació per resoldre el problema.

Tornar a baixar vídeos en dispositius nous

Si fa poc que tens un dispositiu nou, caldrà que tornis a baixar qualsevol vídeo que vulguis veure. Els vídeos no es transfereixen a altres dispositius, encara que hagis iniciat la sessió al mateix compte. Les baixades de vídeos són específiques de cada dispositiu.

Comprovar que la subscripció no ha caducat

Comprova que la teva subscripció a YouTube Premium no hagi caducat. A l'aplicació YouTube, toca la teva foto de perfil > Subscripcions de pagament i desplaça't cap avall fins a Gestiona.

Si fa poc que vas perdre l'accés a YouTube Premium i t'hi has tornat a subscriure, tingues en compte que els vídeos desats poden tardar unes quantes hores a tornar a estar disponibles. Si necessites veure un vídeo immediatament, toca Menú Three-dot menu vertical i selecciona Torna a provar la baixada.

Comprovar que has iniciat la sessió a YouTube Premium

Comprova que hagis iniciat la sessió al Compte de Google associat a la teva subscripció de YouTube Premium:

• Prova de tancar la sessió i tornar-la a iniciar al compte associat a YouTube Premium.
  • Comprova que es mostri el logotip de YouTube Premium en lloc del de YouTube. A l'aplicació YouTube per a mòbils o a l'ordinador, hauries de veure el logotip de YouTube Premium a l'extrem superior esquerre de l'aplicació o del navegador.
Estàs utilitzant YouTube en un televisor intel·ligent?
  • Al televisor, comprova que hagis iniciat la sessió al Compte de Google amb què t'has subscrit a YouTube Premium.
  • Si estàs emetent contingut al televisor, comprova que hagis iniciat la sessió al compte correcte tant al televisor com a l'ordinador o al dispositiu mòbil que estàs utilitzant per emetre'l.
  • Si estàs utilitzant Google Home, comprova que hagis iniciat la sessió al compte correcte a l'aplicació.

Contactar amb el servei d'assistència i enviar suggeriments sobre el producte

Si continues tenint problemes, contacta amb l'equip d'assistència i proporciona la informació següent:

• Veus un missatge d'error?
  • On es mostra i què diu exactament? Si pots, inclou-ne una captura de pantalla.
Per enviar suggeriments a YouTube, segueix aquests passos:
  • Si has tingut cap problema, també pots enviar suggeriments. No rebràs cap resposta, però els teus comentaris es compartiran amb YouTube.
  • Per fer-ho, a YouTube selecciona la teva foto de perfil > Suggeriments Feedback.
  • Assegura't de marcar la casella "Registres del sistema" per ajudar-nos a entendre millor el problema.

Torna a l'article Resoldre problemes relacionats amb els avantatges per a membres de YouTube Premium