Ek kan nie die video kyk wat ek afgelaai het nie

Kom meer te wete oor hoe om video's af te laai, en gaan die stappe hieronder na om jou kwessie op te los.

Om baie algemene foute op te los, is die eerste stap om die YouTube-program of blaaiervenster toe te maak en weer oop te maak. Volgende, probeer om jou toestel te herbegin.

Laai video's weer af op splinternuwe toestelle

As jy onlangs ’n nuwe toestel gekry het, moet jy enige video's wat jy wil kyk, weer aflaai. Video's word nie na ander toestelle toe oorgedra nie, selfs al is jy by dieselfde rekening aangemeld. Video-aflaaie is spesifiek tot elke toestel.

Maak seker dat jou lidmaatskap nie verstryk het nie

Maak seker dat jou YouTube Premium-lidmaatskap nie verstryk het nie.

Tik in die YouTube-app op jou profielfoto en dan Betaalde lidmaatskappe en rollees af na Bestuur.

• As jy onlangs toegang tot YouTube Premium verloor het en weer daarop ingeteken het, sal dit ’n paar uur neem nadat jy weer ingeteken het voordat gestoorde video's gewys word.
  • As jy ’n video onmiddellik moet kyk, kan jy tik op Kieslys Three-dot menu vertical en Probeer weer aflaai kies.
  • Wanneer jou YouTube Premium-lidmaatskap eindig, sal jy nie meer toegang tot afgelaaide video’s hê nie. Om toegang tot jou aflaaie terug te kry, moet jy vir ’n Premium-lidmaatskap aansluit.

Maak seker dat jy by YouTube Premium aangemeld is

Maak seker dat jy aangemeld is by die Google-rekening wat met jou YouTube Premium-lidmaatskap geassosieer word:

• Probeer afmeld en weer aanmeld by die rekening wat met YouTube Premium geassosieer word.
  • Maak seker dat jy die YouTube Premium-logo (pleks van die YouTube-logo) sien. Jy behoort in YouTube se mobiele app of op jou rekenaar die YouTube Premium-logo in jou app of blaaier se hoek bo links te sien.
Gebruik jy YouTube op ’n slim-TV?
  • Maak seker dat jy op jou TV aangemeld is by die rekening wat met jou YouTube Premium-lidmaatskap geassosieer word.
  • As jy na TV toe uitsaai, moet jy seker maak dat jy aangemeld is op sowel die TV as die rekenaar of toestel wat jy gebruik.
  • As jy Google Home gebruik, moet jy seker maak dat jy by die regte rekening in die Google Home-app aangemeld is.

Kontak steundienste en dien produkterugvoer in

Kontak steundienste as jy steeds probleme ondervind. Noem die volgende wanneer jy steundienste kontak:

• Sien jy ’n foutboodskap?
  • Waar verskyn dit, en wat is die presiese teks? Sluit indien moontlik ’n skermskoot in.
Stuur produkterugvoer na YouTube:
  • Jy kan ook terugvoer oor jou kwessie indien. Jy sal nie ’n antwoord kry nie, maar jou terugvoer sal met YouTube gedeel word.
  • Kies jou profielfoto en dan Terugvoer Feedback in YouTube as jy produkterugvoer wil stuur.
  • Maak seker dat jy die blokkie vir "Stelselloglêers" merk om ons te help om jou kwessie beter te verstaan.

Terug na Foutspoor YouTube Premium-lidmaatskapvoordele.