La reproducció en segon pla no funciona

La reproducció en segon pla només funciona a les aplicacions de YouTube per a mòbils, i per utilitzar-la cal una subscripció a YouTube Premium Alguns vídeos no es poden reproduir en segon pla ni es poden baixar per veure'ls sense connexió, encara que tinguis un abonament al canal. Revisa els passos que trobaràs a continuació per resoldre el problema.

Passos de resolució de problemes habituals

Reiniciar l'aplicació YouTube o reiniciar el dispositiu

Si l'aplicació YouTube o el dispositiu mòbil han estat funcionant durant una estona, és possible que no hi hagi prou recursos perquè la reproducció en segon pla funcioni correctament. Prova de tancar l'aplicació YouTube o reiniciar el telèfon.

Comprovar que la subscripció no ha caducat

Comprova que la teva subscripció a YouTube Premium no hagi caducat. A l'aplicació YouTube, toca la teva foto de perfil i després Subscripcions de pagament i desplaça't cap avall fins a Gestiona.

Si fa poc que vas perdre l'accés a YouTube Premium i t'hi has tornat a subscriure, tingues en compte que els vídeos desats tarden unes quantes hores a tornar a estar disponibles. Si necessites veure un vídeo immediatament, toca Més '' i selecciona Torna a provar la baixada.

Provar de tornar a iniciar la sessió a YouTube Premium

Assegura't que hagis iniciat la sessió al compte associat a la teva subscripció de YouTube Premium.

• Prova de tancar la sessió i tornar a iniciar-la al compte associat a YouTube Premium.
  • Comprova que a YouTube es mostri el logotip de YouTube Premium en lloc del de YouTube.

Comprovar la disponibilitat de YouTube Premium a la teva ubicació

Només pots gaudir dels avantatges de YouTube Premium als països on estigui disponible. Consulta si s'ha llançat a la ubicació on et trobes.

Comprovar la configuració de la reproducció en segon pla

Comprova la configuració de la reproducció en segon pla a l'aplicació YouTube per assegurar-te que no hagis desactivat aquesta opció.

Actualitzar l'aplicació YouTube

Assegura't que fas servir la darrera versió de l'aplicació YouTube. Visita la botiga d'aplicacions del teu dispositiu i comprova si tens actualitzacions pendents de l'aplicació YouTube.

Si tens un telèfon nou o l'has restaurat recentment, és possible que inclogui una versió antiga de l'aplicació YouTube (per exemple, les versions anteriors a la 12.0 es consideren obsoletes).

Comprovar la configuració de dades mòbils del telèfon

Comprova la configuració del dispositiu mòbil per assegurar-te que hagis activat les dades en segon pla per a YouTube.

Altres accions que pots provar

Verificar que no hi ha cap altra aplicació reproduint àudio

Comprova que cap de les altres aplicacions que tinguis obertes no estigui reproduint àudio, ja que, si és el cas, la reproducció en segon pla no funcionarà.

Comprovar la potència de la connexió a Internet

Cal una bona connexió a Internet per baixar vídeos. Assegura't que el dispositiu estigui connectat a una xarxa Wi‑Fi de 3 Mbps com a mínim, o a una xarxa mòbil amb un pla de dades que admeti velocitats 3G, 4G o LTE. Si no tens clar quina és la teva velocitat d'Internet actual, pots fer una prova de velocitat en línia.

Comprovar la configuració de notificacions del telèfon

Comprova que no hagis bloquejat totes les notificacions de l'aplicació YouTube. Per fer-ho, ves a la configuració del dispositiu. Si has bloquejat les notificacions, és possible que l'aplicació YouTube no funcioni correctament o que no pugui connectar-se a Internet en segon pla.

Si això passa, hauràs de tornar a activar les notificacions de YouTube des del sistema operatiu i, si vols seguir sense rebre notificacions, pots desactivar-les des de la configuració de l'aplicació YouTube.

Contactar amb el servei d'assistència i enviar suggeriments sobre el producte

Si continues tenint problemes, contacta amb el servei d'assistència i proporciona la informació següent:
  • Indica si el so s'atura just quan surts de l'aplicació o si es reprodueix durant una estona però s'atura de manera inesperada.
  • Especifica els missatges d'error que veus quan tornes a entrar a l'aplicació.
  • Envia suggeriments a través de l'aplicació.
Per enviar suggeriments a YouTube, segueix aquests passos:
  • També pots enviar suggeriments a través del producte. No rebràs cap resposta, però els teus comentaris es compartiran amb els equips de producte de YouTube.
  • Per fer-ho, selecciona la teva foto de perfil i després Suggeriments Feedback.
  • Assegura't de marcar la casella "Registres del sistema" per ajudar-nos a entendre millor el problema.

Torna a Resoldre problemes relacionats amb els avantatges per a membres de YouTube Premium